Son Doktor Muayeneniz Nasıl Geçti?

Annişler benim son muayenem de bebisin kalp atisini duyduk ve ocagin 5ine 2li taramayı kaptııkk sizin nasil gecti yorumlarda buluşalım​:heart_hands::heart_hands::heart_hands::heart_hands:

4 Beğeni

Harikasın, çok sevindim o güzel sesi duymana :blush:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heart_hands::heart_hands:

2 Beğeni

Rica ederim :blush:

2 Beğeni

Hastaneyi aramamiştim nst çektirip dogumhanede doktoru bekledim amaliyat gününe denk geldi sabah gittim saat 3 oldu baktim doktorla birlikte herkesi doğurttum gibi hissettim eve gittim daha fazla bekleyemeyip ertesi gün de izinliydi sonraki gün gittim beklemeden girdim nstyi gösterip ilaçları yazdırıp ultrasona girip muaynemi bitirdim Allahtan eşim kendisi götürüyor yoksa toplu taşima da beklesem iyice yorulup gerilirdim günlere yayıldı muaynem

5 Beğeni

Hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: kalp atışını duyunca neler hissettiniz :innocent:

1 Beğeni

Doğum zamanı belli oldu mu :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben iki kere muane oldum Pursaklar devlette ilkinde tavsiye etmedi dinlemeyi bekleyelim kalp atışını gördük dedi ikinci de sıkıntı yaşadığim için başka doktora gittim o da makinamız eski dinletemiyoruz dedi :face_holding_back_tears:daha duymak nasip olmado inşallah ben de duyarım gerçi sağlıklı eksiksiz büyüsün kucağıma alayım da başka bişey istemiyorum :white_heart:

2 Beğeni

Senin adına çok mutlu oldum hayırlı olsun :blush::white_heart:

2 Beğeni

Yok daha belli olmadi yarın gidicem konuşucam bakalım ne söylicek

2 Beğeni

@Cansu

@ezgi-y

Nasıl geçti son muayene randevularınız ? :blush:

Çok şükür sorun yok idara kültürü temiz çıktı canım ama ilaca devam 8 ocakda tekrar gidecez o zaman hala yoksa enfeksiyon birakcaz ilacı da inşallah

1 Beğeni

Çok şükür arkadaşım :blush::pray::heart:

1 Beğeni

Benimde dvitaminim düşük çıktı ilaç yazdı enfeksiyon vardı bide ilaçları kullanacağım

2 Beğeni

Ben uygulamaya göre 8+2’deyim yarın ilk randevum var. Vajinal ultrason ile bakacakmış doktor. Bir de idrar ve kan tahlili. Biraz gerginlik var valla :sweat_smile:

3 Beğeni

Ben değil ilk randevumda bütün randevularımda heyecanlıydım :face_with_hand_over_mouth:her gitdiğimdede sevane sakın ağlama ha diyordum kendime :joy: @Sincap

1 Beğeni

Muayenem hem korku dolu hem heyecan doluydu bir anda seni yatiralim dogurtalum bu hafta demislerdi elim ayağım birbirine dolanmisti

2 Beğeni

Geçmiş olsun :pray:

1 Beğeni

Sakin kalın :blush:

1 Beğeni