Son aylarda kasık ağrısı

Merhaba güzeller anneler, 32+3 ün gece kasık ağrıyla uyandım tuvalete gittim geçti. Sabah namazı için kalktım ve eşimi işe göndermek için baktım kasıklarım ağrıyor tuvalete gittim yine geçmedi, normal mi kasık ağrısı? İlk aylarda yaşamıştım kasık ağrısını şimdi tekrar yaşayınca tedirgin oldum.

2 Likes

Benimde çok oluyordu o haftalarda bebek agirlasip baskı yapıyor yavaş yavaş benim birde gece sıkışıyorum tuvalete üşenip gitmiyordum sonra öyle daha çok agiriyordu

1 Like

Namazı oturarakmi kiliyorsun biraz özel oldu galiba ama ben normal kilamiyorum hiç oturarak kilmasam daha çok ağrım oluyor oturarak kilinca agrilarim dahada hafifledi

1 Like

Kasık ağrısı bende de oluyor bu ara tuvaletim gelmiş oluyor kalkarken çok zor kalkıyorum :pensive:

1 Like

Normal canım. Bebek kasıklara baskı yapıyordur

2 Likes

Normalde hep kalkıp giderim şu bir kaç gün çok üşeniyorum kalkmaya bazen kalkmıyorum o yüzden mi oldu acaba diye düşünmedim değil

2 Likes

Şuanlık şükür ayakta kılabiliyorum bazı günler ağrım çok oluyor oturarak kılıyorum. Kendi durumuma göre ayarlıyorum

2 Likes

Evet canım çok acıyor kalkarken hem vajina etrafındaki kemikler ağrıyor hem kasık ağrısı zor oluyor kalkmak

2 Likes

Teşekkür ederim bir an korktum neden ağrıyor acaba diye

1 Like

Sizin de bebiş ters mi

1 Like

Henüz bilmiyorum yarın randevum var o zaman öğreneceğim. Çok merak ediyorum baş aşağı döndü mü diye

2 Likes

Normal merak etme @Tatlım bendede çok oluyordu :blush:

1 Like

Teşekkür ederim sizler sayesinde rahatladım

2 Likes

Kediniz çok güzel :blush:

1 Like

Çok teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Ara sıra benim de oluyor aynı haftadayiz doktorum rahminin genişlemesine bağlı dedi bide bebeğim kanala yerlesiyormus ondanmis

2 Likes

Öyle mi çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes