Son adet tarihleri (sat)

Merhaba hanımlar
Son adet tarihiniz ne zaman?
Regli olmayı özlediniz mi?

angry stop motion GIF by Headexplodie

2 Beğeni

Sonundaa emin olarak söylüyorum SAT 31.12.2022 :smile: Asla hatırlamıyordum ama sonunda öğrendim​:grin:
Regli olmayı hiç özlemedim :see_no_evil:
Ve nasıl bir şey olduğunu unuttum desem yeridir​:smile: Çok rahatmış böyle :hugs:
Siz özlediniz mi? :smiling_face:

3 Beğeni

Yo yo yo :smiling_face_with_tear::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Benim son adet tarihim 23 Ekim.

Ben regli olduğum zaman ağrım falan olmazdı. Sadece içim gıdıklanırdı regli zamanım geliyor galiba derdim.
Sadece çok kıyafet batardı. Çarşaf batmasın diye yatakta iki büklüm yatardım
Ben de hiç özlemedim.
Bir de pede tampona çok da zam geliyor.
Menepoza girince rahata kavuşuruz :rofl::rofl:

Farklı bir düşüncem daha var;
Doğumdan sonra her regli olduğumda çok mutlu olucam çünkü ikinci bebeği düşünmüyorum.
Şükürler olsun bu ay da hamile değilim diyeceğim :rofl::rofl:

2 Beğeni

:joy:Benimkide 29.11.2022.Benim ilk oğlumda bebeğim 8 aylıkken adet gördüm,ben tamamen unutmusdum,ohh miss rahatlik​:laughing:nerdeyse 2 yıla yakın adet gormedim sayilir hamilrlikle birlikde

1 Beğeni

06.12.2022 son adet tarihim üçüncü çocuğu düşünmediğim için çok takip etmiyordum o yüzden hatırlamak zor oldu belki yanlış bile hatırlıyorum dur.Gebelik haftasıyla uyumlu olduğu için kabullendim​:smile: Ben diğer iki doğumdan yaklaşık 125 gün sonra tekrar regli olmuştum.inşallah bunda bu kadar erken olmam süt miktarında azalma oluyormuş duyan herkes öyle dedi.

1 Beğeni

22.11.2022 elimde olsa yine hamile kalırım reql olmak istemiyorum​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

125 günü ilk defa duyuyorum. Ben olsam hamilemiyim neden regli olmadım diye anksiyeye krizine girerdim. Hormonlardan dolayı beta hcg değeri de hemen normal seviyeye gelmiyormuş. Hamile değilsek bile hormondan dolayı hamile gibi gösteriyormuş.
Bence bu durum sütünüzü etkilemez. Neden regli olmadım diye strese girersen sütün etkilenebilir.

Yaaa :rofl: gerçekten öylee​:rofl: her regli olmamızda mutlu olacağız, hiç bu açıdan bakmamıştım :smile:

1 Beğeni

2 yıl mı :flushed: aaaa sebebi neymiş kiiii
Allah yokluğunu da göstermesin ona da ihtiyaç oluyor tabi de ay ne bileyim kararsız kaldım​:sweat_smile: olsak bir dert olmasak ayrı bir dert. Olmayınca da çok gergin oluyorum her yerim şiş şiş :rofl:

1 Beğeni

Mothers Day Lol GIF by reactionseditor

1 Beğeni

9 ay hamileliğide saydım,bebek doğdukdan 8 ay sonrada adet oldum,toplayinca 2 yila yakin bi zaman ediyor.Bizde kadinlarda genetik 1 yıl olmuyorlar bebekden sonra adet.Bende yine 8 ay.:laughing:

1 Beğeni

Olmak mı daha iyi olmamak mı iyice kafam karıştı benim şuan​:sweat_smile: bakalım ben doğum yapında nasıl olacak
Olayım ama ağrısız :rofl:

2 Beğeni

Vallahi bana gore uzun sure olmamak.Bi problemden dolayi olmamak baska,ama genetik olunca eninde sonunda olucağini biliyorsun.Ne kadar gec bir o kadar iyi vallahi​:laughing:bendede ağrisiz oluyordu adet gunlerim,ama rahatlik bakimindan cok iyi​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Doğumun da ağrısız mı oldu

Ben sezeryen doğum yapdım canım,ama sezeryeni abartdıkları kadar acı çekmedim.Kolay geçirdim 1 haftaya kalmaz iyileşmiştim nerdeyse bebeğime rahatlikla baka biliyordum

2 Beğeni

Regl olmayı ozlemek mi.
Tabikide ozlemedim.
Bazen dusunuyorumda dogduktan sonra inşallah.
Regl olacagım aman allahım .
Nefret etdiyim bir şey
Ağrılı oluyordum ölüp bitiruordum neredeyse kusma falan,o yüzden ozlemedim. @Cansu

Ben ozledim hemde cok

1 Beğeni

Merhaba @Medisim hoşgeldiniz :bouquet: