Son adet tarihine göre gebelik haftasının geride olması

Selam hanımlar size bir sorum olucakti Daha öncede sormuştum ama @Cansu siz daha iyi anlarsınız yada tüm anneler diyin :blush: benim son adetim 25 Ekim di 22 Kasım’da adet olmadım test yaptım pozitifti emin olamadim ve 26kasda hastaneye gittim kan verdim ve pozififti beta 142.38 di.

5 Aralık’ta bende lekelenme geldi hemen bı acile gittim orda tekrar beta Alındı ve 5 bin gibi bı rakam göründü alttan muayne ile bakıldı ve kesenin oluştuğu söylendi hatta bende gördüm ekranda

13 araliktada ilk doktor randevum vardı kontrol için gittim adetimi sordu ve 7 haftalık gorunuyo dedi (mucize anne uygulamasında öğün tam 7 haftalık ti) ultrasonla bakincada 4 hafta 6 günlük dedi

Ama ben şuan bebeğimin okadar olduğunu düşünmüyorum lütfen bana biseyler diyin. Biraz rahatliyim

Aynı doktora gitmicem tekrar 2 hafta sonra gel dedi ama bebek olmadan önce özel bı hastaneye gidiyodum orda devam edicem

3 Beğeni

Doktor kese boyutuna göre sana 4 hafta 6 günlük demiştir. Bu çok önemli değil, şöyleki; sonraki doktor randevunda doktorun sana yaklaşık kaç haftalık hamile olduğunu söyleyecektir. Geç döllenme olmuş olabilir. Bu yüzden sana hafta olarak daha söylenmesi normal olabilir.

(Konu başlıklarının içerik ile uyumlu olması gerekiyor. Dikkat ederseniz sevinirim.)

4 Beğeni

Bence de endişe etmeyin bol bol dinlenin bu sürecte sağlıklı ve dengeli beslenmek için çabalayın. Belki ultrason cihazı hatalı ölçmüştür sıradaki randrvu için hangi tarihi düşünüyorsunuz birlikte bekleyelim

26 aralık haftaya salı günü

1 Beğeni