Sohbet Bölümü Kapatıldı

Bizim grup sessizdi oysaki :rofl:

Valla bu kadar müdavimi olduğunuzu bilmiyordum :slight_smile:

Hadi be admin aççç

Ne hastası olduk buranın nefes alır gibiydik

Adminim olurmu ya bağımlısı olmuşuz gözümü açmadan burayı açıyom​:rofl:

2 Beğeni

Olmaz olurmuyuz adminim bak biz oranın devamlı müşterileriyiz bağımlı olduk ben künefe yaptım kankilerime gösterecektim :face_holding_back_tears:

4 Beğeni

Yeminlen öyle birayla yatıp burayla kalkıyoruz

Ortalık karıştı olan senin künefelere oldu​:rofl::rofl:

Fotosunu sakla gösterirsin ama bana göndermezsen açamam canım bende künefe isterim :slight_smile:

Dur zaten asıl konu p künefenin başına gelmeyen kalmadı onu anlatacaktım size :sweat_smile:

1 Beğeni

@admin bizim ocak anneleri grubumuz vardı kavga gürültü hiçbir şeyimiz yoktuuu admiiinnnn haberleşiyordukkk yapma etme eyleme :grinning::grinning::grinning::grinning:

1 Beğeni

Atlet şalvarıyla koşarak gelir adminim​:rofl:

Biz abla kardeş sırdaş dert ortağı oldu burda admin :face_holding_back_tears: sen tabi bizim muhabbeti bilmiyorsun orda yoktun

Gerçekten burası insana moral oluyordu kafamız dağılıyordu

Kendimi acayip psikolojik baskı altında hissetmeye başladım bak vicdan yapmaya başlayacam birazdan :slight_smile:

2 Beğeni

Ya künefe köpeğin olsun adminim sen bizim kampı aç ben orada çok heyecanlı şeyler anlatacaktır kankilerime mesele o :rofl:

1 Beğeni

Bizim ocak anneleri grubunda tartisma olmadı hic ya biz sessiz sakin konusma yapıyorduk @admin :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Gece uyku uyuyamazsın admin vicdan uyutmaz :grinning::grinning::grinning::grinning:

Bir hafta bizimle kampta takıl sende bizi bırakamayacaksın @admin :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ne güzel girip bakıyordum valla şaşırdım grub varsa benide alın litfen