Soğan kürü

Kızlar soğan kürü deneyip olumlu sonuçlar alan var mı gebelik için

Ben onu adet sürem uzadı diyerek yapmaya çalıştım ama bir yerden sonra ögh geldi tabi az çok faydasını gördüm. Bir arkadaşım gebelik için incir ve havuç kürü deneyeceğini söyledi baya iyi geldi diyen olmuş ama birebir denemediğim için bir şey diyemem

Havuc ne incir kürü nasıl oluyor

Adet bittikten sonra yapılıyormuş, ayrı ayrı ikisini kaynatıp sonradan birleştirip sabah akşam içiyormuşsun 20 gün boyunca, yumurtaların kalitesini arttırmak içinmiş bu.

Ben yaptım şuan hamileyim

Ben yazın temmuz ayında yaptım bi 10 gün. Memleketteydim. Ağustos ayında döndüm eve. Eylülde de hamile kaldım ama kür mü işe yaradı bilmiyorum. Pcos var bende o yüzden yapmıştım belki de o işe yaradı :person_shrugging:t2:

1 Beğeni

@Ayse97 nasıl yaptınız aktarlardan mı aldınız

Yok canım. Normal kuru soğanı kabuguju soydum ikiye böldüm. 1 bardak suyla kaynattim sonra ılık bir şekilde içtim . Adet bittikten 2 gün sonra her gün bir bardak aç karnına içtim 7 gün boyunca sonra bıraktım zaten yumurtlama akıntısı oldu anladum bir gün dolu bir gün boş yaptum bu süreçte hiç inanamadim ama bana vesile oldu rabbim bana bu şekilde nasip etti. Ama benim adetim duzensizdi 1 ay 2 ay gelmezdi yumurta zayıftı çünkü