Slm Annisler bebek ve anne için alışveriş listesi yapan varmı

Listeleri görelim eksiklerimizi bilelim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen canım bende liste yapıyorum bakalım dedim eksik varsa tamamlarım​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

26 haftalik oldum ddaha bisey almadim​:joy:

1 Beğeni

onun daha yeniydi galiba benmi yanlis hatirliyom 16 miydi kacti gormustum sanki​:joy:

1 Beğeni

sen kac haftaliksin

1 Beğeni

Ayyy ben yolun basindayim dahaa 2 kizim var ama her hamilelikte ayni heves ayni heyecan oluyor 30.haftaya girince anca eksiklerimi liste yaparm galiba hatta 30 bile erken 33 34 ideal benim icin​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ben yaptim canim aldiklarimida karaladim o sekilde aticam umarim yardimci olurum :smiling_face_with_three_hearts: 17 haftalik hamileyim her ay farkli seyler alip 9 ayi tamamlamaya calisicam bir an da alamam maalesef hepsini

A

2 Beğeni

Benim Ağustos 8 tahmini canım

1 Beğeni

Canım herşey günden güne zam lanıyor malesef ben ufak tan almaya baslicam inşallah

1 Beğeni

Aynen öyle canım

1 Beğeni

Kendinize Pijama takımı , emzirmek için sütyen,meme için ped.Süt sağma da almıştım ben bebeğim ilk gün rahat ememediği için sütümü sağmaya başladım uçları çıksın diye.Bebek için biberon almamıştım özelde kendileri vermişti.Bebek bezi alırsanız çok fazla almayın 1numaradan.Çünkü çabuk büyüyorlar çabuk değişe bilir . Body tulum fln 0 3 ay çok almamanızı öneririm.Bebekler ilk 3 ay çok çabuk büyüyorlar.

Çok teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts::pray:

1 Beğeni