Sizce olabilir mi

Kızlar rahîm sarkması görüntü nasıl olur ben daha önce doğum yaptim böyle et gibi görünen şey nedir yaşıyan varmı

bende var 2.dogumdan sonra olmuş galiba normal kontrolde gördü doktor toplayalım dedi ama bebek istiyorsan geri sarkar doğur ondan sonra yaparız dedi bende 3. doğurdum 1 yaşına 14 gün var bebeğim 2 yaşına girince toplatmayi düşünüyorum emzirmeyi biraktiigmda şimdilerde iyice ilerledi galiba artık elime iyice geliyo özellikle hamileyken yumurta gibi geliyordu şimdi ceviz gibi büyüklüğü

Ben gerçekten çok rahatsızlık verici bişey yani ikinci gebelgim olucak bu toparlaması acaba ücretlimi bide rahim baskı mi yapıyor iyice rahim ağzındaki yuvarlak tıp olarak gözüküyor sizde nasıl durum rahatsız edici mi​:frowning:

Hamilemisin peki benim baskı var vajina golgemde hamilelikte mi acaba

Peki öyle çıkıyor ya et gibi nedir onun adı ben bu sefer kontrole gidicem doktora ne desem baksa

1 yaşına girecek bebeğim çoktan doğum yaptım ben…altta sürekli bı doluluk hissi var doktora rahim sarkması vardı onada bakarmisiniz dersen bakar daha önce herhangi bir doktor dedi mi size bunu yoksa siz rahatsız hossettiginiz için mi gideceksiniz

Demedi çünkü rahitsiz olduğum için ama doktor etek olunca insan çekiniyor

Peki sizinki düzeldi mi normal de kegel egzersizi yapıyım diyom oda korkudan yapoyom

ben erkek doktora gitmiyorm gerek duymuyorum eğer varsa bayan bı doktora gidin rahat sorabileceginiz

başlangıç aşamasında etki ediyormuş o alttan hissediliyorsa müdahale gerekli

Randevu da kadın doktora deng düşmüyor aldım bı randevu oda 15 gün var kadın değil ama iyi doktor diyorlar