Sizce hamilemiyim

Bugun adet gecikmemin 11.gunu evde aksam üstü gebelik testi yaptim ve hemen cift çizgi ama biri silik cikti sizce bi kac gun daha bekleyip oyle mi yapayim yoksa sabah ilk idrarla mi yapsam net cikar

3 Beğeni

Merhaba. Bence hamilesin. Ama dediğin gibi sabah idrarı ile yine deneyebilirsin. Çizgi o zaman daha belirgin çıkabilir.

2 Beğeni

Tamam sabah yapip haber edeceğim tesekkur ederim

2 Beğeni

Sabah tekrarlayacaksan erken gebelik testi almanı öneririm onun hassasiyeti daha yüksek

3 Beğeni

Sabah saatlerinde yapacagim ya mesela kac gibi yapsam

1 Beğeni

Uyanır uyanmaz yapmalısın. @Rabiadilara sende hoş geldin. @Rabiadilara dediği gibi erken gebelik testleri daha net sonuç verebilir.

1 Beğeni

Tamamdir o zaman saabah yaparim

1 Beğeni

bence kesin hamilesin :smiling_face_with_three_hearts: ben de aksam vakti yapmistim aninda belirmisti ikinci cizgi

3 Beğeni

@Seyma oncelikle aramiza hoşgeldin bence hamilesin ama icin rahat edecekse sabah ilk idrarin ile tekrar test yap bben simdiden soyleyeyim hamileliğin hayirli olsun canım :palms_up_together:t3::rose:

2 Beğeni

@Rabiadilara aramiza hoşgeldin canim​:rose:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Seyma

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon: Bence hamilesin ama sabahki test sonucuna göre tam sevinelim

Bekliyorum güzel haberlerini :purple_heart:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Rabiadilara

Merhaba @Seyma hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun :star_struck::star_struck::star_struck:

1 Beğeni

Merhaba @Rabiadilara hoşgeldiniz :bouquet:

Yine ayni sonuc cikti sizce bi kac gun bekleyip iyle mi gitsem doktora

3 Beğeni

Testinizden iki hafta sonra doktora giderseniz bebeği görme şansınız olur kalp atışını duyabilirsiniz bence biraz bekleyin ama sağlık kuruluşuna bi kan verin kan testinde de sonucu görün

Ayin 22 sinde hastanede randevum var gideyim mi yoksa bekleyelim mi

2 Beğeni

Git canım doktor keseyi görür doktorun daha iyi olur

1 Beğeni

Gözün aydın canım hamilesin kesin​:hugs::heart: doktor randevuna git ama hala şüpheli isen yarin sabah kan ver aile hekimliğinde doktor kontrolünde de keseyi ve gerekli ilaclari alirsin

1 Beğeni

Insallah hamileyimdir esim de bende cok istiyoruz bugun cok sık olmamak ile birlikte sag tarafta kasık agrim var bisey batiyormus gibi bide bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu aksam gitsek mi doktora esim gidelim diyor bende carsambaya kadar bekleyelim diyorum

1 Beğeni