Bugun adet gecikmemin 11.gunu evde aksam üstü gebelik testi yaptim ve hemen cift çizgi ama biri silik cikti sizce bi kac gun daha bekleyip oyle mi yapayim yoksa sabah ilk idrarla mi yapsam net cikar
Merhaba. Bence hamilesin. Ama dediğin gibi sabah idrarı ile yine deneyebilirsin. Çizgi o zaman daha belirgin çıkabilir.
Tamam sabah yapip haber edeceğim tesekkur ederim
Sabah tekrarlayacaksan erken gebelik testi almanı öneririm onun hassasiyeti daha yüksek
Sabah saatlerinde yapacagim ya mesela kac gibi yapsam
Uyanır uyanmaz yapmalısın. @Rabiadilara sende hoş geldin. @Rabiadilara dediği gibi erken gebelik testleri daha net sonuç verebilir.
Tamamdir o zaman saabah yaparim
bence kesin hamilesin ben de aksam vakti yapmistim aninda belirmisti ikinci cizgi
@Seyma oncelikle aramiza hoşgeldin bence hamilesin ama icin rahat edecekse sabah ilk idrarin ile tekrar test yap bben simdiden soyleyeyim hamileliğin hayirli olsun canım
@Rabiadilara aramiza hoşgeldin canim
Aramıza hoşgeldin @Seyma
Gebeliğin hayırlı olsun Bence hamilesin ama sabahki test sonucuna göre tam sevinelim
Bekliyorum güzel haberlerini
Aramıza hoşgeldin @Rabiadilara
Merhaba @Seyma hoşgeldiniz hayırlı olsun
Merhaba @Rabiadilara hoşgeldiniz
Testinizden iki hafta sonra doktora giderseniz bebeği görme şansınız olur kalp atışını duyabilirsiniz bence biraz bekleyin ama sağlık kuruluşuna bi kan verin kan testinde de sonucu görün
Ayin 22 sinde hastanede randevum var gideyim mi yoksa bekleyelim mi
Git canım doktor keseyi görür doktorun daha iyi olur
Gözün aydın canım hamilesin kesin doktor randevuna git ama hala şüpheli isen yarin sabah kan ver aile hekimliğinde doktor kontrolünde de keseyi ve gerekli ilaclari alirsin
Insallah hamileyimdir esim de bende cok istiyoruz bugun cok sık olmamak ile birlikte sag tarafta kasık agrim var bisey batiyormus gibi bide bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu aksam gitsek mi doktora esim gidelim diyor bende carsambaya kadar bekleyelim diyorum