Sizce hamile miyim

Merhaba kızlar. Uzun zaman oldu foruma girmiyeli. Hatırlayanlar var mı bilmiyorum ben geçen yıl bir dış gebelik atlatmıştım ondan sonra toparlayıp hiçbirşey yazamamıştım. Ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum hep. Size birşey danışmak istiyorum. Bir kaç aydan beri tekrar hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ay adetim 3 gün gecikince biraz ümütlenmiştim fakat 19 ocak’ ta bir kanamam oldu ve ben adet olduğumu düşündüm. Fakat garip olan şu ki adetim ikinci günü bulmayıp sona erdi. Test yaptım negatif çıktı. Ama busabah midem çok bulanıyor. Kendimi çok fazla kaptırmak istemiyorum çünkü bildiğime göre yerleşme kanaması denilen şey açık pembe tonlarında veya koyu kahverengi oluyor, benim ise normal kırmızı adet gibiydi. Siz ne düşünüyorsunuz?

4 Beğeni

biraz daha beklemeni tavsiye ederim arkadasim simdi ne desem seni umitlendirmek istemem o yuzden en azindan bi 10 gun falan gecsin tekrar test yap olmadi hastaneye gidersin ins guzel haberler verirsin bize​:slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bence kan vermelisiniz

3 Beğeni

Bence kan verin çünkü ikinci gebeliğimde adetim 4 gün sürmüştü benim. Şaşırmıştım hatta çünkü bende hiç adet düzensizliği olmazdı ve hep 6 gün sürerdi. 4 gün sürdükten sonra mide bulantılarım başladı, test yaptım ve pozitif çıktı. Bence kan verin, çok heyecanlandım sizinle beraber :pray::heart::smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Yorumlarınız için teşekür ederim arkadaşlar. Benim için düşünceleriniz çok önemli. Biraz daha beklemek istiyorum, eğer başka bir belirtim olursa doktora gideceğim. Korkuyorum aynı şeyleri yaşamayayım diye … :frowning:

1 Beğeni

Kırmızı da olabiliyor yerleşme kanaması. Evet genelde pembe ya da kahverengi oluyor ama kırmızı da oluyor.

1 Beğeni

Yerleşme kanaması genellikle birkaç saat ila birkaç güne kadar (1-2 gün) sürebilir. Kanama miktarı çok az ve genellikle pembe-kahverengi ped ya da iç çamaşırı üzerinde çizgi şeklinde görülebilir. Kırmızı ya da pembe şekilde başlayan kanamalar zamanla kahverengiye dönerek durabilir.

1 Beğeni

Benimde öyle olmuştu adetm 3-4 gün sürmüştü normalde 6-7 gün sürer. fakat ben test verdm negatif çıktı 15 gün sonra da pozitif çıktı gebeliğim inanılmaz gibi bişey

1 Beğeni

İnşallah yerleşme kanamasıdır. Çok istiyorum 3 yıl oldu evliyim hepsi tahlilleri yaptırdık gebe kalmamda bir engel yokmuş dediler çok şükür. Peki ya acaba diyorum düşük yapmış olabilirmiyim çünkü o bir gün kanamamda bayağı kan vardı öyle leke gibi değildi yoğundu bir pet dolmuştu hatta küçük bir parça gibi birşeyde gördüm. İnşallah değildir düşük. Çünkü zaten kanama durunca test yaptım negativ çıktı eğer düşük olsaydı negatif çıkmazdı öyle değil mi?

Aramıza tekrardan hoşgeldiniz bence bir kan testi verin bizde sonucu sizinle birlikte bekleyelim :two_hearts: :hugs:

3 Beğeni