Bugün tam 36 ci haftam tamam oldu. Ama ben dünden beri durmadan kusuyorum, tuvalet isteyim var ama bişey de yapamıyorum, belimde inanılmaz bir ağrı var, vajinamdaki agridan evin içinde bile yürümekte zorlanıyorum, böbreklerim sanki şimdi partlayacak ve çok halsizim Bunlar erken doğum belirtisu ola bilirmi?
Bende kusma yok amma urek bulantim var bunlarin hepsi var 37 hafdadayim bebek donmus kafasi vajinali basiyor diye onda agri var
Vajinal akıntın varmı ,sancılanma ?kasık ağrısı?
Senin kusman doğumla ilgili değil ki. 36 hafta hamilelikte bebek mideye baskı yapıyor . Yaşanan baskı nedeniyle reflü sorunları artıyor ,mide yanması ve mide bulantısıda yaşana biliyor bu yüzden. @Fatima91
Vajinal akintim ve kasık ağrılarım var. Yürümekte zorlanıyorum belim çok ağrıyor ve hiç geçmiyor uzanincada ağrıyor önceden ağrıdığı zaman uzanıyordum geçiyordu şimdi geçmiyor birde karnımda ağrı var tuvaletim varmış gibi adet olunca olduğu gibi. Kasılmalar yok ama. Midem de çok kötü su bile içemiyorum dünden beri durmadan kusuyorum. Hamileliğim boyu hiç bulantım bile olmamışdı
Düzenli sancı doğumun başladığına işaret eder. Vajinal baskıya gelince ise. Çatı kemiklerinin genişlemesine ve rahim içindeki bebeğin o bölgedeki sinir uçlarına baskı yapması nedeniyle oluşuyor. Yani vajinada batma hissi ve s erken doğum riski değil.
Kusma miyde bulantısınıda yukarıda yazdım zaten.
Belkide doğumun yaklaştı diye heyecanlanıyorsun.
Aynen. Bende rahatsız ediyordu kasılmalarım suyum da geliyordu. Dinlendiğimde geçmesi zaman alıyordu.
Bi doktora gitmeniz sizin için iyi olur çünkü mide bulanması da bildiğim kadarıyla doğum yaklaştığında görülen bi belirti o yüzden kontrol haftanda git belki bebek kanala girmeye çalışıyordur erken doğumda değil zamanında doğum oluyor bu haftalarda diye biliyorum
Bence hemen hastaneye gitmelisiniz. Kusma doğum belirtisidir
Bence hastaneye gidin kusma durumunu bendr yaşadım gebelik zehirlenmesinden süphe edildi . Beraberinde gözlerde bulanıklık tansiyon yukselmesı ya da dusmesı ,bas agrısı halsizlik vardı bende 5 gün hastanede yattım
Bencede Doktura görünün kusma doğum belirtisi ola bilir Kusunca güc dusuyor və o zamanda açılma.ola biliyor insanda
Nasılsınız hastaneye gittiniz mi
Evet gittim gercekden de bebek kanala girmeye çalışıyormuş. kafasi o kadar çok aşağı inmiş ki ultrasonda tam bakamadilar. 20 ne kadar dayanirsa 20 si sezaryan olacağım inşallah. Biraz zayıf bir bebek kilosu artsın diye beklemek kararı aldık.Bakalim 13 gün bekleye bilecek mi hanımefendi)
Sağlıkla gelsin inşallah ![]()
Amin inşallah ![]()