Sivas doktor onerisi

Sivas merkezde oturan veya daha önce oturmuş olan anneler önerdiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mi özel veya devlet hastanesinde olabilir fark etmez

2 Beğeni

@sivas-anneleri yardımcı olmak ister misiniz

1 Beğeni

Ben numunede Ümmühan Çoşkun’a gitmiştim çok memnundum çok sıcakkanlı doğumhaneye yatıran doktor da oydu acilden :hugs: Hala orda mı bilmiyorum. Duygu Tufan Yıldırım da vardı çok iyi bir doktordu asıl benim doktorum oydu fakat duyduğum kadarıyla sanırım Ankara’ya geçmiş o. Ben doğum yaptıktan sonra değişmiş herhalde. Randevu kısmından bakayım doktorlara dedim de randevu bulamadım

1 Beğeni

Teşekkür ederim :cherry_blossom:evet randevu bulmak çok zor birkac defa denk geldim o da çoğu erkek doktordu yani o doktorların ismiyle hiç karsilasmadim​:person_shrugging:erkek doktor sorun değil tabi de bende birkaç aydır burdayım ikinci kez sezeryan olacağım için iyi bir doktor tercih etmek istedim ona göre biriyle devam etmem daha iyidir diye düşündüm

Duygu hanım keşke Sivasta olsaydı daha. Harika bir doktor gerçekten. Arkadaşımın doğumunu o yapmıştı bebeğin hayatını kurtardı diyebilirim. Ümmühan hanım daha duruyorsa onu da değerlendirebilirsiniz ama :blush:

1 Beğeni

Hiç randevularda ismine denk gelmedim ama olurda ismini görürsem onu tercih eder muayeneye öyle giderim​:cherry_blossom:teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

O da gitti mi bilmiyorummm haftaya 2 ay olacak ben doğum yapalı. Dediğim gibi beni doğumhaneye o doktor almıştı o zaman vardı :blush:

1 Beğeni