Hamilelikte sırt ağrısı yaşayan var mı
Bu da bende var Hele de dışarı çıkarken sütyen taktığım zaman sanki sırtımı ikiye bölüyorlar gibi ağrıyor
Ben takmıyorum agridigi icin
Doktor magnezyum eksikliğinden olur dedi verdi ilaç ama hala agriyor
Kafama göre hamile sütyeni bulamamıştım ben, burdan fikir veren arkadaşlar sayesinde içime sinen buldum. Onu sipariş edeceğim. O yüzden mecburen dışarı çıkarken sütyen takıyordum canım. Magnezyum ben de kullanıyorum ama işte ağrılar daha baskın geliyor galiba
Olabilir ben daha bir haftadır kullanıyorum belki etkisini daha gostermemistir
Benim de özellikle mutfakta çalışırken sırt ağrım oluyor
Ben kambur oturduğum için biraz o yüzden de olabilir diye düşünüyorum
Nuran turkmusun?
Vallah hangi ağrı desen bende var
@Cesurumm Türk’üm canım Neden sordun ?
Adından türk olduğunu alandım ama .hele de sözünü gordum azəri sandım.ama şimdi bana ulaşdı o söz helede sözü sizde farklı anlamda kullaniliyor du
Hele de sözü sizde ne anlamda kullanılıyor ki kız ? Benim dayım yıllardır Azerbaycan’da yaşıyor, ondan az buçuk bir şeyler kaptım ben de ama hele de sözü ne anlamda kullanılıyor sizde merak ettim bak
Korkma kotu manada değil
Hâlâ sozunun anlamı bize hələ demek
Haa tamam şimdi anladım Sen de Türkçe kelimelere hakimsin ama maşallah, tebrik ettim bu konuda seni Zaten dillerimiz benziyor da birçok Azeri kelimeye ben hakim degilim hâlâ pek
Evet türk dilini severim,Türkçe konuşmayi felan burda annemlerden çok sizinle konusuyorum diye bazen annemlere Türkçe yaziyorum siliyorum hemen
Ahahaha İnsan alışkanlık ediniyor işte
Aynen oyle
10+6 haftadayim nerdeyse gebeliğin başladığı haftadan beri sirt bel ağrım var halen devam ediyor. Ayakta çok kalamiyorum yemek yapınca aralarda oturuyorum
Benimde hamileliğimin basindaan beri ağrıyor doktorum magnezyum verdi ama hergun de kullanamıyorum çünkü işgal yapıyor içtiğim zamanlar ağrılarım yok