Sırt ağrısı

Hamilelikte sırt ağrısı yaşayan var mı

2 Beğeni

Bu da bende var :joy: Hele de dışarı çıkarken sütyen taktığım zaman sanki sırtımı ikiye bölüyorlar gibi ağrıyor

1 Beğeni

Ben takmıyorum agridigi icin

1 Beğeni

Doktor magnezyum eksikliğinden olur dedi verdi ilaç ama hala agriyor

1 Beğeni

Kafama göre hamile sütyeni bulamamıştım ben, burdan fikir veren arkadaşlar sayesinde içime sinen buldum. Onu sipariş edeceğim. O yüzden mecburen dışarı çıkarken sütyen takıyordum canım. Magnezyum ben de kullanıyorum ama işte ağrılar daha baskın geliyor galiba

1 Beğeni

Olabilir ben daha bir haftadır kullanıyorum belki etkisini daha gostermemistir

Benim de özellikle mutfakta çalışırken sırt ağrım oluyor

1 Beğeni

Ben kambur oturduğum için biraz o yüzden de olabilir diye düşünüyorum

1 Beğeni

Nuran turkmusun?

1 Beğeni

Vallah hangi ağrı desen bende var :rofl:

1 Beğeni

@Cesurumm Türk’üm canım :grin: Neden sordun ? :blush:

1 Beğeni

Adından türk olduğunu alandım ama .hele de sözünü gordum :rofl:azəri sandım.ama şimdi bana ulaşdı o söz :rofl::rofl::rofl:helede sözü sizde farklı anlamda kullaniliyor du​:grin:

1 Beğeni

Hele de sözü sizde ne anlamda kullanılıyor ki kız ? :joy: Benim dayım yıllardır Azerbaycan’da yaşıyor, ondan az buçuk bir şeyler kaptım ben de ama hele de sözü ne anlamda kullanılıyor sizde merak ettim bak :joy:

Korkma kotu manada değil​:grin:
Hâlâ sozunun anlamı bize hələ demek​:rofl:

1 Beğeni

Haa tamam şimdi anladım :joy::joy:Sen de Türkçe kelimelere hakimsin ama maşallah, tebrik ettim bu konuda seni :blush: Zaten dillerimiz benziyor da birçok Azeri kelimeye ben hakim degilim hâlâ pek :blush:

1 Beğeni

Evet türk dilini severim,Türkçe konuşmayi felan :rofl:burda annemlerden çok sizinle konusuyorum diye bazen annemlere Türkçe yaziyorum :rofl::rofl:siliyorum hemen :rofl:

1 Beğeni

Ahahaha :joy::joy: İnsan alışkanlık ediniyor işte :grin:

1 Beğeni

Aynen oyle :grin:

10+6 haftadayim nerdeyse gebeliğin başladığı haftadan beri sirt bel ağrım var halen devam ediyor. Ayakta çok kalamiyorum yemek yapınca aralarda oturuyorum

1 Beğeni

Benimde hamileliğimin basindaan beri ağrıyor doktorum magnezyum verdi ama hergun de kullanamıyorum çünkü işgal yapıyor içtiğim zamanlar ağrılarım yok

2 Beğeni