Sinovac-Biontech

Merhaba anneler,
Pandemi zamanında Sinovac ya da Biontech aşısı oldunuz mu? Hamilelikte herhangi bir yan etkisi oldu mu merak ediyorum? Cok fazla bilgi dönüyor havada.

2 Beğeni

Ben üç doz biontech oldum bir kezde covid 19geçirdim bir yan etkisi olduğunu düşünmüyorum. Zamanında domuz gribi aşı içinde ayni şeyler söylenmişti.

1 Beğeni

Ben de aşıların kalp krizi ve felç oranını arttırdığını düşünüyorum.
Daha geçen aşıdan sonra öleni duydum. Kulaktan kulağa değil bizzat aile yakını anlattı.
Pandemi zamanı 2 doz biontech oldum. Bir kez corona geçirdim. Korona sonrası belimden bacağıma vuran ağrı oldu.
Vücutta neresi zayıfsa corona oraya vuruyormuş.
Şimdiki aklım olsa
Hamilelere vurulmayan aşıyı olmam ben derdim.
Yapacak bir şey yok. Güvendim oldum pişmanım

Ben de 3 tane Sinovac oldum umarım bi yan etkisi olmaz. Şimdilik Biontech daha zararlı diye duyuyorum ama tabi hemen anlaşılmaz bu uzun bi süre lazım aşı yan etkilerini görmek icin sonuçta yeni çıkan aşılar bunlar

1 Beğeni

Çin malından hayır gelmiyor aşısında ne hayırı olsun diyip dışlamıştım.
Neyime güvenip de alman aşısı oldum bilmiyorum :rofl::smiling_face_with_three_hearts:
O zamanki kafalar da çok başka çalışıyordu

1 Beğeni

2 doz biontech oldum ben ama pişman değilim, sonuçta o dönemde Corona korkusu olduğu için yaptırmak zorundaydık. Ha bu hamileliğim çok daha ağrılı ve zor geçiyor benim için, kemiklerim günden güne daha çok ağrıyor magnezyum, vitaminler vs de kullanmama rağmen. Ama aşıdan dolayı mıdır bilmiyorum tabi ki. Bence içinizi karartmayın yaa, sonuçta o dönemde de onu yaptirmak zorundaydık. Aşıyı da son ana kadar zorunlu tutulana kadar vurdurmadık biz, çok şükür hiç de geçirmedik biz Corona. Zorunlu tutulunca mecbur vurulduk iki doz. Ama korkmayın, olan oldu sonuçta. Tedbirimizi almak zorundaydık, takdir Allah’ın artık :heart:

3 Beğeni

Bende 3 doz biontech vuruldum bir kere covid geçirdim ama şuanlık bir etki yok zaten bişrşey olsa bile dr ların aşıdandır diyeceğini sanmıyorum üstünden be kadar zaman geçmiş kimse ondandır demez heralde

2 kez biontech vurulmuştum ilk hamileliğim olduğu için semptomlar normal geliyor bilmiyorum

1 Beğeni