Merhaba hanımlar. Bu mendili kullanan bilgisi olan var mı acaba almayı düşünüyorum. Mantıklı geldi bana.
Buna su eklenip sonunda mendil oluyor,
Bence gereksiz bir şey @Funda cım .çünki para verip kactane aliyoruz ağız mendili,yikiyoruz yeniden siliyoruz.ama bu 400 bilmem kaç tlmiş ve bir kere kullanip atiyorsun 500 tane bitdiginde gel yine al Yinede kendi seçimin
Ben aslında alt temizliği için almak istedim. Çünkü ilk etapta ıslak mendil cildini tahriş edebilir, suyla ıslayıp pamukla silmek daha güzel olur diye düşündüm. Bundada baya var paket içinde. Yer de kaplamaz.
Bende biraz araştırmıştım dediğiniz açıdan güzel ama kullanan biri pamuk olduğu için bebeğin poposuna yapışıyormuş, dışarıda kullanımı zor oluyormuş diye yazmıştı. Yine ıslak mendile geçmesi gerekmiş. Yenidoğan için izotonik sulu ıslak mendiller var onları da araştırabilirsiniz.
Teşekkür ederim
Bu ürünü aldım aslında kullanlar da memnun benim az kaldı doğuma deneyimler sizinle de paylaşırım. Sıkıştırılmış mendil alan açısından avantajlı geldi aslında boyut küçük ya. Neyse belki kullanan briisi çıkar aramızdan.
Ben de bundan aldım
Saklama kabına ılık su koyup bebeğin altını temizliyorlar.
Ben de ilk defa deneyeceğim.
Babymollda 19 lira
Bunu ilk defa gördüm. Siz memnun kalırsanız bize de önerir misiniz
Evet o sekilde kullanila bilir belki
Tabiki ben bi deneyim bakalım öneririm beğenirsem. videosu da var aslında bağlantı ekleyemedim buraya.
İnstagram henüz burda videolarının paylaşma izni vermediği için video oynamıyor. Gerkeli yerlere mail attık cevap bekliyoruz.
Tik tok izin veriyor
Bilmiyordum teşekkür ederim
Kimse kötü yorum yapmamış aldım bende deneyimleyip paylaşıcam inşallah sizinle. Yer kaplamaması temiz içerikli olması tercih edilebilir dedirtiyor demi.
Evet
Çok küçük ya bebeğin oral döneminde sağa sola düşerse bebek ağzına alabir.
Kullanışlı görünüyor ben beğendim
Sizin sayenizde bu ürünü òğrendik. Teşekkür ederim
Ne demek benimde sürekli karşıma çıkıyodu sizinle paylaştım.
Bunun yerine bebek temizleme pamukları var canım. Hem daha hesaplı kullanım olarak da aynı hemen hemen. O kadar parayı veren kadar bebeğinin başka ihtiyaçlarını da alabilirsin diye düşünüyorum