kızlar 34 haftalık hamileyim sıksık idrara çıkıyorum aynı durumu yaşayan varmı yada oldumu bilgisi olan varmı
37 haftalık hala yaşıyorum sık sık, ve şuan bebek cok hareketli, hareket ettikçe sizlama oluyor ve lavoba ihtiyacı oluyor bunu yaşayan varmı acaba
3cu trimestrde gececek demislerdi hani ben 15 haftadayim bende de ayni sorun var
geçmiyor
Olmaz mı birde normalde tuvaletin geleceğini bilirsin ama hamilelikten sanırm geldiği gibi gittin gittin yoksa geçmiş olsun bazen yetişemiyorum ben hatta
Geçecek diyenler yalan söylemiş ilk trimesterda sürekli acıkırdm dediler geçecek 2 de geçti 3.trimester yine saat başı acıkmalar başladı bazen diyorum başa döndük yine
Bebek idrar kesesine baskı yaptıkça idrarın gelmesi çok normal. İki gecedir ben sırf tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum 33 haftalığım gayet normal yani.
Of ben de hamile kaldigimdan beri her gece en az 1 kere tuvalete çıkıyorum biktim uyku haram oluyo valla ama dayanicaz jdhd sizin yine az kalmis benim yolum uzun
allah yardım etsin hepimize biraz azalır sizinki ama 3 . trimester da tekrar başlıyor
Bende 34 haftalık hamileyim bende sık sık çıkıyorum özellikle de geceleri derler ki bebek baş geliş dönünce yani doğum pozisyonuna geçince oluyormuş baskı oluştuğu için..
- Haftadayım. Bende de var. İdrar tahlili yaptırdım. Enfeksiyon da varmış. Sistit için ilaç verdi tek kullanımlık. Yeni içtim daha. Bakalım işe yarayacak mı?
Amin valla azalma falan yok tam tersi hergun biraz daha sıklaşıyor gibi bakalım..
Doğum yapana kadar nerdeyse bütün zamanım tuvalette geçti. Doğumdan hemen sonra düzeldi