Bu sıcakta son haftalar daha zor oluyor mu kızlar çok merak ediyorum
Ben temmuzda dogum yaptım aslında sıcaklar beni etkiledi ama aşırı bunaltmadı. Lohusalığım sicaklara geldi çok bunalttı. Dikiş yerim hep terledi. Bebeği emzirirken terleme de bunaltıcı
Hımm bu sıcaklarda Allah yardımcısı olsun herkezin çok zor bi dönem hele son haftalar için
Evet son 12 gunum kaldı inşallah Ve cok sıcak cok zor. Gece uyuyamamak hele ayrı zor. Rabbim şikayet sanmasın. Bebegim icin her seye dayanırım şimdiye kadar dayandığım gibi Sadece sıcak ve son haftalara girdik. 8 ay olan zorlukların hepsini toplasan bu ay en zoru derim ben @Nursemaayter
Hava tam serinledi derken şu an yine başladı ve yine bunaltıyor beni. Valla hiç yalan söylemeyeceğim çok zor oluyor hem de
Allah kolaylık versin hanımlar kış doğumu benim iyi denk gelmiş galiba
Çok zorrr
Amin sagol canim
Rica ederim canım
31+2yim. 8. Ayıma doğru yuvarlanıyorum Mahvoldum artık sıcaklardan Doğurmak üzere olanları hayal bile edemiyorum
Etmede zaten ,onermiyorum hayal etmeni Son haftalardayım ve yuvarlanip duruyorum sicaktan @Betuesk
Hamileliğin son aylarını yaz’a denk getiren aklıma neler söyleyesim var
Ahhhahaha @Betuesk
Bende birini kisda doğurdum birinide yazda dogurucam diyib acaba nasil olucak diye merak ederken,sıcaklardan çökmüş durumdayım,bi sıçakda hamilelik çekilmezz.Beni gören her kes sen nasil dayaniyorsun bu sıcaklara,senin yerine biz pişiyoruz falan diyip her gün denizdelerCanim istiyor benimde keşke gide bilsem serinlesemHayinlerrrrr
Cok zor cok
Sizi teselli etmek için her gün denize giden koca yürekli insanlar Bu sene bir de inanılmaz sıcak Geçen seneler böyle değildi ya Şansımıza artık demekki
Evet ne teselli ne teselli
@baby_ugur hamileyken dr sıkıntı görmediği taktirde denize girebiliyoruz sadece havuza giremiyoruz sende denize gidip onlara nispet yap ama tabi öncesinde dr una sor mutlaka.
Kiz bu göbekle ayakta zor duruyorum,son 3-5 gunum kaldi zatengidip denizde doğururum.