Sıcakta son haftalar

Bu sıcakta son haftalar daha zor oluyor mu kızlar çok merak ediyorum

3 Beğeni

Ben temmuzda dogum yaptım aslında sıcaklar beni etkiledi ama aşırı bunaltmadı. Lohusalığım sicaklara geldi çok bunalttı. Dikiş yerim hep terledi. Bebeği emzirirken terleme de bunaltıcı

3 Beğeni

Hımm bu sıcaklarda Allah yardımcısı olsun herkezin çok zor bi dönem hele son haftalar için

3 Beğeni

Evet son 12 gunum kaldı inşallah :pray: Ve cok sıcak cok zor. Gece uyuyamamak hele ayrı zor. Rabbim şikayet sanmasın. Bebegim icin her seye dayanırım şimdiye kadar dayandığım gibi :pray: Sadece sıcak ve son haftalara girdik. 8 ay olan zorlukların hepsini toplasan bu ay en zoru derim ben :woozy_face::smiley: @Nursemaayter

3 Beğeni

Hava tam serinledi derken şu an yine başladı ve yine bunaltıyor beni. Valla hiç yalan söylemeyeceğim çok zor oluyor hem de :hot_face:

2 Beğeni

@NURAN @Sevane18 Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor ve çok dua ediyorum herkese

2 Beğeni

Allah kolaylık versin hanımlar :blush: kış doğumu benim iyi denk gelmiş galiba :sweat_smile:

1 Beğeni

Çok zorrr​:hot_face:

1 Beğeni

Amin sagol canim :smiling_face:

1 Beğeni

Rica ederim canım

2 Beğeni

31+2yim. 8. Ayıma doğru yuvarlanıyorum Mahvoldum artık sıcaklardan :frowning: Doğurmak üzere olanları hayal bile edemiyorum

3 Beğeni

Etmede zaten ,onermiyorum hayal etmeni :rofl: Son haftalardayım ve yuvarlanip duruyorum sicaktan :rofl: @Betuesk

2 Beğeni

Hamileliğin son aylarını yaz’a denk getiren aklıma neler söyleyesim var :sweat_smile:

4 Beğeni

Ahhhahaha :joy::joy::joy: @Betuesk

1 Beğeni

Bende birini kisda doğurdum birinide yazda dogurucam diyib acaba nasil olucak diye merak ederken,sıcaklardan çökmüş durumdayım,bi sıçakda hamilelik çekilmezz​:laughing:.Beni gören her kes sen nasil dayaniyorsun bu sıcaklara,senin yerine biz pişiyoruz falan diyip her gün denizdeler​:joy:Canim istiyor benimde keşke gide bilsem serinlesem​:sweat_smile:Hayinlerrrrr

2 Beğeni

Cok zor cok

Sizi teselli etmek için her gün denize giden koca yürekli insanlar :joy: Bu sene bir de inanılmaz sıcak Geçen seneler böyle değildi ya :smiling_face_with_tear: Şansımıza artık demekki :sweat_smile:

2 Beğeni

Evet ne teselli ne teselli​:joy::joy:

2 Beğeni

@baby_ugur hamileyken dr sıkıntı görmediği taktirde denize girebiliyoruz sadece havuza giremiyoruz sende denize gidip onlara nispet yap :rofl::rofl: ama tabi öncesinde dr una sor mutlaka.

2 Beğeni

Kiz bu göbekle ayakta zor duruyorum,son 3-5 gunum kaldi zaten​:joy:gidip denizde doğururum.

2 Beğeni