Sezeryan sonrasi

Kizlae sorun geçen hafta sezeryan oldum oldugumda iyiydi herşey eve geldim 3 gün iyiydim psikolojik olarak felan şuan 10 gün oldu olalı psikolojim bozuk surkeli ağlıyorum ve ölüm korkusu sardı beni neden acaba hayattan zevk alamıyorum sırtımda ağrılar var ve daha çok korkutuyor acaba birsye mi var birşey mi olacak diye ben bunu nasıl yenicem kafayı yicem yaşayan oldumu benim gibi aynı şeyleri ve nasıl atlattiniz :smirk:

Benimde sayılı günüm kaldı o korku bende de var. Ölüm korkusu değil, bana bir şey olursa evladım ortada kalır korkusu. Diğer türlü bir şekilde ölecez zaten. Ben nakış yapıyorum kitap okuyorum kafamı meşgul etmek için. Sende meşguliyet bul bence kendine. Psikolojik olarak böyle düşüncelere kapılmamız bence normal. Bir insan dünyaya getirmek kesinlikle kolay değil

2 Beğeni

Bende o şekilde korkuyordum doğum öncesi sonrasında da 40 güne lohusa olayına hiç takılmadım herşey normalmiş gibi devam ettim

2 Beğeni

Sezeryan mı oldunuz sizde

1 Beğeni

Evet sezeryan

Lohusalık depresyon u olabilir. Dışarı çıkıp yürüyüş yapın biraz temiz hava alın havanız değişir. Evde de sürekli bakara suresini açın tv den veya netten. Sirkeli suyla silin. Duş alırken de en son çıkmadan 1 tas kaya tuzunu suda eritip öbce sağ omza sonra sol omza dökünüp çıkın atlatırsınız inşallah. Hormonlar illa ki değişiyor yaşadığınız durum normal. Geçmiş olsun çok

1 Beğeni

Sizde mi yaşadınız aynı seyleri acaba

Sırt ağrısı normal mi şuan 10 gunluguz

Benim de 20 günlük. Sezeryan oldum. Sırtım aşırı ağrıyor. Agridan aglayasim geliyor resmen :pensive:

Belden uyumalimi

Canım gayet normal böyle hissetmen buna lohusa sentromu diyorlar geçici bir süreç kendine kizmaya çalış bu ilk senin başına gelmiyor herkesin başına geliyor ilk doğumum da başıma geldi rüzgar esse ağlıyordum.nedeni ni bilmeden saatlerce bir dostum bana dedi ki kendine gel diye sonra yavaş yavaş duzeldim

Sadece ağlama olsa tamam sürekli ölucem hasta olacam kötü hastalık olacak diye korkuyorum :pensive::pensive:

Bende oyle oldum canim sezeryan oldummm ondan sonra psikolojim bozulduu ama 1 ay sonra toparladim

Ben de ayni durumdayim. Ustune bi de bunalimdan zona oldum

Yarım anestesi ile sezeryan olduysanız sırt ağrılarınız normal biraz can yakıyor o ağrılar ama zamanla hepsi geçiyor böyle düşünerek kendinizi üzmeyiniz

Allah’ım bize güç kuvvet versin inşallah :smirk::pensive:

1 Beğeni

Daha öncede vardı ama atlatmistim.simdi sezeryan sonrasi gene başladı neden bilmiyorum bir iyi bir kötüyüm heran okecekmisim gibi hastalık sahibi olacakmisim hastaneye dusecekmisim.hisisi.ve zindan ediyorum hem kendime hem eşime ama.esime anlatamıyorum belli etmemeye çalışıyorum sürekli gizli gizli ağlıyorum dünya hayat boş gibi bir yerim agrisa panikliyorum.hastayim olcem diye ofoffffffff

Anksiyete sorununuz olabilir. Psikiyatri ye görünün derim. Bu denli evham yapmak sıkıntılı gibi geldi bana. Lohusalıktan önce böyle bi durum olmadıysa şeytan vesvese de veriyor olabilir. Olabildiğince okuyun üfleyin kendinize. Allaha sığının

Yazini okurken resmen kendimi gordum :disappointed: bnde senelerdir ölüm korkusuyla savastim surekli ağlıyordum bugun ölcem yarn ölcem kenndine tarihler bile veriyordum sene de 1 veya 2 kere bu his surekli gelirdi delirecek gibi olurdum sureklu gusül alirdim heran ölcem diye bnm kadat kötü degilsndir eminm canm ya bn ölürsem çocuğum ne olcak diye hep aglardm sonra terapi destek aldim antidepresan kullandm kendimi okutturdum okadar iyi geldiki sonra hamile oldugumu ogrendm ilaci biraktm kendi kendime sonra bi bakmışsın ölümü dusunmeneye baslamism surekli kotu hastaliklar var bnde diye düşünüyordum kan vermeye korkardm kesin bisey cikacak diye cikan sonuclari 2 3 doktora gosterirdim hamile kalinca biranda hepsi gitti bnden canm diguma yakin yine basladi baktm olacak gibi degl kendime mesgul ettim surekli temizlik yaptm sonra digum yaptim bnde sezeryan oldum dikis yerlerm sirtim cok agridi sonra ama geciyo bnm bebis 1 aylik oldu bile emin ol en fazla 2 hafta sonra sende de hic bisey kalmicak ölümü dusunmekle ölünmüyor bak bana senelerdir savastim ama yasıyorum sil at bunu aklindan ne guzel bebegn var bak canm hep onunla ilgilen agrin acin gecince emin ol herseyi unutucaksn

Normaldir cnm ben 34 gun oldu hala belimde karnimda agrilar oluyo rahim toparlayor ondan bennde oyleydim o gunlerde ama suan gecti artık takma kendini lohusalik psikolojisinden çıkar normal hayatina devam et biraz dışarı cik ben sürekli gezdim oyle atlatim :blush: bu arada spinal anestezi oldum

1 Beğeni