İlk doğumum mecburu sezeryan olmuştu çok istemiştim normal olsun diye ama doktor bebeğin kalp ritim bozukluğu oluştu sezeryana almamız lazım dedi ama eğer Allah kısmet ederse hamile kaldığımda normal doğurmak istiyorum bu mümkün mü çünkü sezeryandan çoooookk korkuyorum kötü geçti annemde eşimde hayır gene hamile olursan doğumun sezeryan yapacaksın diyorlar sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı???
@Hava abla sezeryan sonrası normal doğum yapmıştı tavsiye verecektir
Sezaryen sonrası normal doğumu destekleyen hekimler var bulunduğunuz ildeki doktorları arastirmak lazım
1 Beğeni
Sezaryen doğumdan sonra normal doğumu destekleyen doktorlar var. Sezaryen doğumdan 2-3 yıl sonra normal doğum yapılabilir. İnşallah istediğiniz gibi olur
Teşekkür ederim
Umarım bulurum teşekkür ederim
1 Beğeni
Evet Normal doğumu destekleyen doktorlar var Mesela ben 3 yıl sonra hamile kaldım doktorum bana normal doğum Yapa bilirsin söyledi amma ben Risk almamamk için sezaryan olucam Ne olur ne olmaz İnşallah siz istədiyiniz gibi normal.dogum.yaparsiniz
1 Beğeni
Destekleyen doktor varsa olur yoksa olmaz doktorlar illa sezeryan yaparlar ondan araştırmanız lazim