Sezeryan sonrasi idrari hissetmeme

Merhabalar sezeryan olali 19 gun oldu ogunden beri idrarimin geldiğini hissetmiyorum 3 lt su icmeme ragmen.aklima gelmese wcye cikmayacagim.bu durumu yasayan varmi acaba @tecrübeli-anneler

1 Beğeni

Cok mu terliyorsunuz

Canm benim net bir bilgim yok ama biraz araştırdım o bölgedeki sinirlerin kesilmesinden dolayı his kaybı olabiliyormuş birkaç gün hissetmeyenlerde var 3 5 ay hissetmeyende 1 yıl hissetmeyende ama dediğim gibi yanlış bilgi vermek istemiyorum bence kadın doğuma bir sormalisin

1 Beğeni

Ben de 1 ay 8 gün önce sezeryan oldum spinal anestezi ama ben de öyle bir şey yok cnm

1 Beğeni

Yok normal terliyorum aslinda hissiyat sıfır

Teşekkür ederim bende oyle duydum sanki

1 Beğeni

Ameliyat esnasında fazlaca sinir hüzrelerinize zarar vermişler . 61 gün önce doğum yaptım sadece dikiş ve 1 parmak üzerini hissetmiyorum. Siz 1 ay olunca mutlaka kadın doğuma muayeneye gidin zaten dikişleriniz için doktorunuz çağırmış olmalı :blush:

Evet kontrolumde sorucam mutlaka.zaten cok agir gecirdim sezeryani agri esigim düşük yada doktordanmi kaynakli bilemedim cok zor ayaga kalktim normale döndüm

1 Beğeni

Bir ben yasadim saniyordum evet benimde oldu hic tuvalete cikmiyordum litre litre su icmeme ragmen bacaklarim balon gibi olmustu o surecte .vücudum da su tutulumu olmus odem yapmis .sonrdan gecti ama 2.5 aydir idrarimi tutamiyorum şimdide gecer diye bekliyorm

Bende balon gibi sismistim yasli kadinlar gibiydi ayaklarim inanamiyordum​:grinning:hastanede kimsenin ole sismemisti.umarim benimde gecer kisa surede.doktoruna soledinmi idrar tutamama daha cok sorun bence

1 Beğeni

Gecer canim ben de cok telas yapmistim ayaklarim oyle sisince ama 15 20 gune kalmaz geciyor .ayaklarinin altinabyastik koy yuksekte tut canim iyi geliyor .gitmedim henuz gecsin diye bekledim ama sanirim gecmeyecek gibi gorunuyor .hamileyken basladi hala devam ediyor .dr .yolu sart oldu

Ben sanki ufaktan hissetmeye basladim gibi ama tam degil 40 kontrolumde solicem doktora