Sezeryan doğumla kanama olmaması ve kaka yapamama

Abla Allah senden razı olsun resmen modum yükseliyor böyle şeyleri eşime soylemeyi sevmiyor um. Çünkü annesine kızar hemen biraz toparlanim kendi evimize geçeriz yan yana evler ozmnda yemek ev işi bebek nasıl yetişirim diye düşünüyor um ama.halledicem diyip kendime güven veriyorum bide mutfaga bile gitsem bebegim ağlıyor gibi hissediyorum başında ayrılamıyorum çok seviyorum onu onu çok sevdim için bile ağlıyor um nie böyle oldum

Bende yarın 15 günün sonunda emzircem benimde duygular şelale inşallah bebiş memeyi tutar da çok korkuyorum aksi durum olursa diye küvezde anne sütü veriyoalr ama bibironla

İnşallah tutar sütun varsa sorun yoktur benim sütüm gelmedi daha sorun o

Çok haklısın bunları düşünmekte çünkü lohusalığın ve ilk anneliğin kattığı düşünceler bunlar.Zamanla hepsi oturuyor yerine ,alışıyorsun. Önceliğin bebek olduğu için yeri geliyor ev işlerini erteliyorsun yapacak birşey yok. Şu an senin toparlanman lazım bunları düşünme​:blush:

Çok şükür emdi bir saat boyunca iki göğüsunude

2 Beğeni

Çok sevındım emdır bol bol annesı :heart_eyes::folded_hands:

1 Beğeni

Sezaryen doğum korkutucu mu? Çok korkuyorum ve 3 ayım kaldı.:face_holding_back_tears:

Genel anestezi oldum ben pek bişi anlamadım zaten kendime geldikten sonra da sadece oturtup kalkarken ağrım vardı onun dışında çok şükür iyiydim pozitif düşünün doğuma kendinizi psikolojik olarak hazirliyim her şey çok daha kolay olacaktır

1 Beğeni

Peki korkum sonsuz, ilk sezaryenim, ilk sezaryen kolay mıdır?

Benimde ilk sezeryan ilk doğumum ve htta bebeğim de küvezde bu süreçte psikolojik olarak gerçekten çok yıprandım yada bebeğimi düşüncem diye kendim pek önemli olmadı bilmiyorum ama ben pek ağrı hissetmedim yanimdaki inssnlar ağrıdan duramayanlar vardı ama bende öyle değildi çok şükür kolay geçti

5 günlük sezeryan doğum yapmış biri olarak yazım düşüncem normaldi ama suyu azaldi için bebeğin acil sezeryan oldum iki saat içinde nasıl bişiyle karşılasicami bilmiyorumdum bu kadar ağrı olucani bilmiyordum girdim çok korkarak ilk çıktım da bisey hissetmedimi ama ayaklarim açıldıkça uyuşukluk gidince karnim kesikleri çok ağrıdı resmen bağrımla hastaneye başıma topladım herkeste aynı olmuyor ben bit iğneden korkan biriyim canım fazla tatlı iki gecem aşırı agrili kötü geçti bebek fln aklıma gelmedi sonra 3 gün toparladım şimdi iyiyim ama yatıp kalkarken ve oturup kalkarken ağrı var yanı ilk 3 gün kötü sonrası normal bana göre şimdi burda ne yazılsa fayda etmez yaşamadan bilemezsin canm rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına aldırmayın nasip etsin herkese :heart_hands:t2::cherry_blossom::two_hearts: