Sezeryan doğum

Kızlar dogum yapali 3 ay oluyor lohusalık da kanamam 15-20 gün surdu maximum ve sonrasinda hic adet görmedim o sirada hic kacamak olmadı ancak bu durum normal mi emziriyorum bebegimi de doktora gideceğim randevu alıp ancak sizlere de sormak istedim

1 Beğeni

Doğumdan sonra 1 yıl adet olmamak normalmiş bende 3 mü 4 aymi sonra olmuştum ama iki ay olup hamile olduğumu öğrenmiştim :sweat_smile:şuan 12 haftalık

Süt koruyo diyolar nekdr doğru tartışılır ama bende olmadım

Süt korumuyor görümcem bu sekilde hamile kaldı ve bunun bircok örneği daha var tedbirli olmak lazım :smiling_face:

1 Beğeni

Bende bir yıl olmadim sorun yok normalmiş kormaniza gerek yok

Bende bir sene regl olmamıştım ama korundum yine de çünkü doktorum bu süreçte hamile kalmanın çok daha kolay olacağını istemiyorsam kesinlikle tedbirli olmam gerektiğini söylemişti. Emzirirken kullanılabilen haptan vermişti.

Emziren annelerde olabiliyormuş

Ben de sezaryen oldum 4. Ayımda adet gördüm.

Böyle birşey yok süt koruma gibi yanlış bilgi vermeyelim lütfen

Korunmasına diye birşey yazmadım kormaniza diye dedin adet olmuyarlarya normal kormayin korunmayin diye birşey yazmadım iyi okuyun

Korunmasına diye birşey yazmadım kormaniza diye dedin adet olmuyarlarya normal kormayin korunmayin diye birşey yazmadım iyi okuyun

Korkmanıza yazmanızı korunmanıza olarak anladı galiba yanlış anlaşılma oldu :slight_smile: