Kızlar ilk sezeryan doğumda çok ağrılarım olmamıştı yani tabiki vardı ama bir haftaya kendimi toplamıştım şimdi ikinci sezeryan da bir hafta olucak daha oturup kalkamıyorum düzgün çok ağrım var aksine bebeğimde biraz sarılık var sürekli emzirip mama yapıyorum sizlerdede oldumu böyle bişey
korset kullan o yardmcı olur oturup kalkmaya,sade olanlar var ya ondan karın eritmek için olan değil. Ben ilk sezaryen olmuştum 10 güne ancak toparlandm
Ben ikisinde de normal doğum yapmama rağmen ilkinde 10 günde eski halime dönmüşken ikincisinde 40 günde zor kendime geldim
Her doğum farklı birbirinden canım, kıyaslama yapma
Bende 7 günlük sezeryanlıyım özellikle gaz sorunu ağrılarımı artırıyor bende daha oturup kalkamıyorum 10 güne toparlarsın diyorlar bakalım ne olacak
Ben 1 ay sonra kendime gele bildim Gaz problemimde olmuştu bir iki gün çok zordu. Geçmiş olsun @2cocukannesi
Benimde ilk gaz problemi vardı sicaksi torbasına su.koyup karnımın yanlarına koyduk o beni baya rahatlattı ama acayip ağrım var ilkinde böyle olmamisti ya dedim ki belkide ikinci kez aynı yer açıldı amelyatla ondan mı bu kadar ağrım oldu
Bende yeni yeni toparladım doktorum normal ilaclarin yani sira yatan cabuk iyilessin istiyorsan + olarak multivitamin al dedi onu aldim kullaniyorum
Geçecek inşallah merak etme az sabr et elden ne gelir ki,o bıçağın altına yatarken sonunu düşünemeyen ben,birdaha sezeryanin yanından geçmem. Çok zor vallahi. Geçmiş olsun sanada canım ,az sabr et.
Benim toparlanmam 8 günümü almıştı sabret arkadaşım
Benimde ilki çok zor olmustu
Yaaaa şuan ikinci doğumları okuyunca gözüm korktu. Benimde ikinci sezeryanim olacak. Çok korkuyorum ilki zor geçti
Birinci zor gecinci 2.oyle olmaz canım.benim Allah in izniyle iyi geçecek her doğum kendine özel kalbini ferah tut
Hadi inşallah. Allah herkesin doğumunu kolaylastirsin çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.
Korkma kız benimde ilki zor geçti şimdi Allah nasip ederse insallh o günü görürsem 5. Sezeryanimi olacagim
Hay maşallah bende çok çocuk istedim Allah 2 sağlıklı hamilelik nasip etti. Allah cemilcumleye içinde de bize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Nerde doğum yaptın devlet mi özel mi? Ben ilkini devlette yaptım. Şimdi kafam çok karışık. Devlette çocuk ziyaretci kabul etmiyorlar ya oğlum beni görmezse çok ağlar o yüzden özelde yapayım diyorum bir yanımda özele guvenmiyor
Ücretsiz yapsalar birisi ustlense parasını yinede özelde asla yapmam hepsini devlette yaptım bunu da Bilkent şehir hastanesinde yapacağım en kotu şeyler özelden çıkıyor biraz korku olmuyor orda çalışanlarda asla güvenmiyorum ordaki doktorlara ben güvenlik olarak çalıştığım lüks bir yerde doğum yapan kızını meşhur bir özel hastnede yaptirtmislardi ve doktor içkili gelmiş doğuma cok bilinen bir yerdi çok pahali