kızlar bebişim dönmüyor doktorum sezeryan dedi 35+3 haftaligiz biraz bilgi verir msnz
Son anda bile dönen bebekler var bu karar için erken değil mi
Neden sezeryan dedi canım.
Son anda dönebilir de bebek ama eğer dönmezse de riske atmayın derim
Sezeryan da olsa korkma cnm risksiz bir doğum ama acısı normal doğum gibi hemen geçmiyor
Ben de aynı problemle sezeryan doğum yaptım. 35+5te kontrolden çıktığımda konu oluşturmuşum hatta burada. Dayadı başını kaburgama dönmedi. Doktorum da çok normal doğum yanlısı değildi bana kalırsa. Çok istedim dönsün uzun uzun yürüyüşler yaptım, gerçi bir süre sonra kasıklarımdaki ağrıdan yürüyemiyordum ama denedim. Hatta yürüyüşlere başladığımda dönüyor gibi hissettim konuştum doktorumla bir hafta daha erteledim. Ama 39. Haftamdaki kontrolde durumda bir değişiklik olmadı bende. 39+1 de geldi oğlum Sezeryan evet zor ama dünyanın sonu değil. Ertesi gün değil de bir hafta sonra dönüyorsun normal haline. Biraz acı eşiğine bağlı aslına bakarsan. Ki normal doğum olsa bile onda da dikiş durumu olabiliyor yanlış ıkınma veya yanlış giden başka sebeplerden ötürü. Sıkma canını allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin @mev.mev
2hafta daha bekleyelim dedi
bizim bebeğimiz 29.haftaya kadar normal doğum pozisyonundaydi 31.haftada makat gelişi dönmüş o yüzden
Teşekkür ederim içim rahatladı biraz
Canım , benimde en başından beri dönmedi. Mesela 28 de gittik döner diye düşündük. 32 de gittik dönmemişti. Doktor yinede direkt sezeryan tarihi vermedi. Yinede dönebilir diye. Mesela yarında gidicez 35. Haftamız
İşe yarasıysa ne mutlu
Gırgır ve secde pozisyonu öneriyorlar
Canım , sezeryan tarihi verdi mi doktor, veya bebiş döndü mü?
hayır dönmedi 38. haftanin ortalarında yapabilirix dedi o da 1 Nisan civarı
Benimkide dönmedi canım
Canim biraz daha bekle ve inancını bilmiyorum ama yanlış anlama beni inşikak suresi ni oku bol bol insaallh döner bebek
Abla bısey sorucam kansızlık varsa sezeryan dogumu yapıyolar genelde
teşekkür ediyorum ama sezeryana kesinleşti maalesef hayırlısı böyleymiş
1 Nisan içinde sezeryan günü aldık
Yok , kansızlık probleminde sezeryan doğum olmaz. Mecburi sezeryan olmaz