Sezeryan doğum yapan

Benim 4.bebegime hamileyim ve sezeryan olacak öbür kardeşleri sezeryan di acaba 4.kez sezeryan doğum yapan varmi

2 Beğeni

Aralarinda kac yil var cocuklarin uc yilda bir sezeeyan olabiliniyor yanlis hatirlamiyorsam benim ikinci olacak nasip olursa bakalim

1 Beğeni

Normalde 3 değil mi sezaryen hakkı ama 6 doğuran da duydum sezaryenle

1 Beğeni

En küçüğüm.4yasinda

Bende 8duydum tabi sezeryan cogaldikca riski var

1 Beğeni

Sikinti olmaz allahin izniyle insallah yapan arkafaslar varsa yazarlar buraya :rose:

1 Beğeni

Doktorunuz risk görmediyse sıkıntı yapmayın

2 Beğeni

İnşallah canım inşallah sende sağlıkla al inşallah kucağına

1 Beğeni

Amin allah razi olsun :heart:

2 Beğeni

3.dogum baya sıkıntılı geçti başka doktora gittim kendi doktorum degil.icimi karartı resmen

1 Beğeni

Neden ne soylediler ki

1 Beğeni

Hadi yaa :pleading_face: Başka doktora mı gitseniz, ne gibi riskleri varmış ki ?

Senden de razı olsun canım

1 Beğeni

Benim ilk cocukta hic kanamam yoktu ikincide suan ara ara lekelenme dusuk rislim var sezeryandanmi bendenmi bilemedim :expressionless:

2 Beğeni

Rahim yapışıkligi olmuş 3.dogumda bunda bağırsak delinmesi falan rahim alinmasi kan kaybı falan dedi canımı çok sıktı

1 Beğeni

Geçmiş olsun, Allah sağlıkla doğum yapmanızı nasip etsin :pray::heart:

1 Beğeni

İlk doğumda sıkıntı olmadıysa ondan değildir sen güzel düşün canım sana tutunuyor bebek

1 Beğeni

O neydi giz bunlar niye olmuski sen bence baska doktor bul icine sinen seni motive eden bi doktora gec iyice stres yaptirrlar olacak iste olmaz uzuntu iyice mahveder seni

1 Beğeni

Allah razı olsun inşallah sağolun

1 Beğeni

Ah bı bilsem bidaha gitmem.o doktora gıcık oldum resmen

2 Beğeni