Sezeryan doğum tecrübeleri

Merhaba anneler ve doğumum sezeryan olacak benim de. Acaba rica etsem tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz :hugs: Sanırım azıcık gerginim bu konuda :neutral_face:

1 Beğeni

Doğum çantana battaniye ve çorap eklemeni öneririm. Ameliyathane biraz serin oluyor. Odanıza geldiğinizde titreme geliyor.
Hemen refakatçiniz ayaklarınıza çorap giydirir. Battaniye örter ısınırsınız.
Ameliyat sonrası bulantı kusma olabiliyor. Bunlar anestezi yan etkisi normal @Esma @Mutlubiranne_1

1 Beğeni

Gerilme doğum heyecanı normal.
Ama sakin internetdə bakma sezeryan doğumuna falan ben bakiyordum korkmadigim halde kotu oluyor insan .onuncin sakin bakma :slightly_smiling_face:ablam iki bebişini sezeryanla doğurdu şükür

2 Beğeni

Baş ağrısı çok oluyormuş anestezi giderken. Sade Nescafe iyi gelirmiş doğru mu peki ??

2 Beğeni

Bilgim yok bununla ilgili

1 Beğeni

Ben de bunu internette duydum. Ameliyattan önce içersen seni ameliyeta almazlar. Ameliyattan önce su bile içirmezler
Ameliyattan sonra da acil bir durum olursa diye hemen bir şey içmek sakıncalı
Dinlenince baş ağrısı geçer

2 Beğeni

Yok yok o anestezi giderken ameliyattan sonra yani bolca su bide neskafe. Kayınvalideme uğradım kontrolden sonra onun arkadaşı var ona söylemiş hemşire. Zaten doktor da söyledi pazar günü 12 den sonra bişey yeme diye.

1 Beğeni

Bende 37 ci haftadayım bu cuma sezeryane alınanacam bende biraz korkuyorum kilosu iyi 3 kilo ama karın çevresi kücük dedi gelişimi geriden geliyormuş 32 ci haftada kaldı dedi şimdi küveze alınır mı 37+1im bide sezeryan nasıl tecrübelirinizi paylaşır mısınız benimle de ilk gebeliğim​:blush::pray:

3 Beğeni

Ameliyattan çıktıktan saat sonra yemek yemeye izin veriyorlar

1 Beğeni

Benim ilk gebeliğim ama daha önce sezaryene girmiş çok hastaya baktım. İnşallah küveze girmez ama tedbir amaçlı biraz küvezde durur gibi geliyor
Bazen ultrason cihazları biraz eksik ölçüyor.
Örneğin 3 kilo diyor ama 3200 doğuyor

2 Beğeni

Anladım teşekkür ederim çok sağol​:blush::pray:

1 Beğeni

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Sezaryen sonrası normal doğum olur mu?

İlk sezeryanimi canim çok kolay hiç korkma bir iki gün illaki acılar oluyor ama bebeğini kucağına alınca biter bende 5. Sezeryanimi olacağım demekki acılarını unutmuşum o yüzden korkma derim