Sezeryan doğum güncelleme ❣️

Selam kızlar ben gelebildim haberdar edeyim diye sizleri :smiling_face: 17sinde kontrolüm vardı bebeğin pozisyona girmesini beklemek istemiştim biliyorsunuz. Maalesef işler her zaman istediğimiz gibi olmuyormuş ertesi güne sezeryan ile doğum yaptım :hugs: Yani dün saat 11.45 itibari ile Mehmet Efe aramızdaydı :heart: Allah’a çok şükür ağız sütü gelmişti kuzumu yanıma getirdiklerinde. Hastanede kalmamız gerekmeden bugün taburcu olduk :dancer::dancer: İkimizde iyiyiz şükür. Emzirmekten vazgeçmiyorum hiç önce her iki meme sonra mama alıyor bebek şuan. Sütüm doyurmaya yetecek kadar gelmediği için. Sarılık ve şeker düşmesi olasılığı yüzünden mama veriyorum. Bildirimler gördüm ama sohbeti okuyamadım zaten okuduğumu da çok anlayamıyorum çünkü çok uykusuzluk annem :sweat_smile::sweat_smile: Konu açıp her birinizi bilgilendireyim istedim. Yine gelirim her biriniz Allah’a emanet olun :heart:

9 Beğeni

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :cherry_blossom::heart:

4 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah :heart::pray:

3 Beğeni

Bebeğin sağlıklı güzel ömrü olsun :smiling_face_with_three_hearts: :partying_face::heart_decoration:

3 Beğeni

@Esma işler istediğimiz gibi olmasa da sonu güzel olmuş evladınızı sağlıkla kucağınıza almışsınız çok şükür gözünüz aydın :smiling_face_with_three_hearts: evet sürekli emzirin lütfen sütünüz de artacaktır, inşallah sarılık vs. sıkıntılarda yaşamazsınız
Özletmeyin kendinizi :face_with_hand_over_mouth::smiling_face:

4 Beğeni

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Amin inşallah teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation:

2 Beğeni

Teşekkür ederim evet öyle yapıyorum şükür etkisi de oldu :smiling_face::heavy_heart_exclamation:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation:

2 Beğeni

Amin inşallah :heart:

3 Beğeni

Amin inşallah :heart: :heart:

4 Beğeni

Ya çok sevindim .çok şukür .Allah her ikinizin sağliğini mutluluğunu daim etsin​:heart:

3 Beğeni

Amin Allah razı olsun :heavy_heart_exclamation: @Sona

3 Beğeni

Coook sevindim @Esma :heart_eyes: analı Babalı buyutsun Allah :heart_eyes:ben anlamistim zaten aramizda olmama sebebini söyləmişdim hatta cansuya :innocent: nasıl bebiş kac kilo oldu​:innocent:

3 Beğeni

Amin Allah razı olsun :heavy_heart_exclamation: 3200 demişti doktor doğumun olacağı günün önceki gününde. 2900 doğdu. Allah’a şükür kuvezde falan kalmadan geldi yanımda kaldı hep gelişimi iyiydi. Zaten uzunca bahsedeceğim açtığım konunun altına her detaydan. Sadece kafamın azıcık yerine gelmesi lazım. Lohusa kafası diye birşey gerçekten var :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Sen iyi ol bize yeter. Bizim acelemiz yok :heart_eyes::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

Nsrkozun etkisi canim benim, belden uyuşmaylamı oldun,rahat oldugunda yazarsin :innocent:acelesi yok

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Epidural mi genel anestezi mi