Bastırıyorlar Ben yaşamadım sezaryen olmadığım için ama ablam yaşamıştı. En son bastıran ebeye sövdüğünü ve kovduğunu hatırlıyorum
Bende sezeryan olmuştum ara ara gelip basiyorlardi zor dayaniyordum biraz ağrılı oluyordu
benim karnıma bir defa bastı o da çok acımıştı ondan sonra hiç basmadılar
Ben de sezaryen oldum ama kimse karnıma basmadı gerçi ameliyat sonrası 5 saat kum torbası durdu karnında
Aaaa çok grip bende hiç öyle bişey yapmadılar valla neden öyle bişey yapıyorlar
Valla öyle bir bastirdilar kii çığlık attim kac defa zor dayandim Allahtan doktorlar iyide ses etmediler tamam tatlim diye diye muayene ettiler
Benim arkadaşım da sezeryan olmustu ona kum torbası koymuslar ve filtre kahve icirmisler her hastanede farkli demek bastirmanin nedeni iceride pıhtı olması ve rahmin cabuk toparlanması icin
Bende ameliyat sırasında yaptılar ondan sonra hiç yapmadılar
Bende de ilki çok ağrılıydı sonra 3 4 kere daha yapıldı ama ilki en zoruydu . Ben de çok bağırdım bu arada
Bana narkozluyken basmıştılar hiss etmemiştim o yüzden,sonra hiç basmadılar iyiki acıyı hiss etmedim.
Ben ilk olucak dikişliyken neden basıyolar ki korktum
İçinde kan pıhtılaşıyo basıyolar ki boşalsın diye eğer çok ağrı olmasa çok rahatlatocıydı
Bende devlet hastanesinde doğum yapmıştım. Asistandi sanırım. Dedi ki kendini rahat bırak aman Allahım benden bir çığlık koptu. Misafirler vardı içeride herkes kaçtı rahimdeki kanı bosaltiyorum bunu yapmazsam eğer çok kanaman olur sıkıntı çekersin dedi. Anamm ben Ağustosta ikinciyi doguracagim yine korku seansları başladı bak bende