Sezaryenden Sonra Karına Bastırma

Sezeryan olan anneler sizinde gelip gelip karniniza bastirdilar mı bu nasil bi acıdır bagirmadan duramamiyorum

1 Beğeni

Bastırıyorlar :roll_eyes: Ben yaşamadım sezaryen olmadığım için ama ablam yaşamıştı. En son bastıran ebeye sövdüğünü ve kovduğunu hatırlıyorum :rofl:

Bende sezeryan olmuştum ara ara gelip basiyorlardi zor dayaniyordum biraz ağrılı oluyordu

benim karnıma bir defa bastı o da çok acımıştı ondan sonra hiç basmadılar

Ben de sezaryen oldum ama kimse karnıma basmadı:thinking: gerçi ameliyat sonrası 5 saat kum torbası durdu karnında​:sweat_smile:

Aaaa çok grip bende hiç öyle bişey yapmadılar valla neden öyle bişey yapıyorlar :pensive:

1 Beğeni

Valla öyle bir bastirdilar kii çığlık attim kac defa zor dayandim Allahtan doktorlar iyide ses etmediler tamam tatlim diye diye muayene ettiler

3 Beğeni

Benim arkadaşım da sezeryan olmustu ona kum torbası koymuslar ve filtre kahve icirmisler her hastanede farkli demek bastirmanin nedeni iceride pıhtı olması ve rahmin cabuk toparlanması icin

3 Beğeni

Bende ameliyat sırasında yaptılar ondan sonra hiç yapmadılar

2 Beğeni

Bende de ilki çok ağrılıydı sonra 3 4 kere daha yapıldı ama ilki en zoruydu . Ben de çok bağırdım bu arada :joy:

2 Beğeni

Bana narkozluyken basmıştılar hiss etmemiştim o yüzden,sonra hiç basmadılar iyiki acıyı hiss etmedim.

3 Beğeni

Ben ilk olucak dikişliyken neden basıyolar ki :joy:korktum

İçinde kan pıhtılaşıyo basıyolar ki boşalsın diye eğer çok ağrı olmasa çok rahatlatocıydı

Bende devlet hastanesinde doğum yapmıştım. Asistandi sanırım. Dedi ki kendini rahat bırak :joy: aman Allahım benden bir çığlık koptu. Misafirler vardı içeride herkes kaçtı :joy::joy: rahimdeki kanı bosaltiyorum bunu yapmazsam eğer çok kanaman olur sıkıntı çekersin dedi. Anamm ben Ağustosta ikinciyi doguracagim yine korku seansları başladı bak bende :drooling_face::sleepy::rofl: