Sezaryende kan takviyesi?

Sezaryen dogumda kan takviyesine ekstra ucret aliyorlar mi ozel hastaneler? Gidince sorucam ama merak ettim.

1 Beğeni

Alıyorlar bende kansızlık çok fazlaymış doktor dedi ameliyat gününe kadar yukselmezse kan veririz yazık Parana ilacı kullan dedi ne kadar ücreti dedik 5 bin ünitesi dedi

Ya cok fazla istemisler

Ben 2nci sezaryen oldum. Ameliyata girmeden hemoglobin degeri 9.5 idi . Demir ilaci kullanmama ragmen hemde gunde 2 defa. Ameliyat sonrasi degerim dustukce dustu. 7.5 a ladar . Doktor ya kan takviyesi yapalim dedi ya demir. Demiri kabul ettim. Rapor cikacakti falan . Ben dogum sonrasi icin multivitamin almistim onu icmeye basladim yukselince falan 7.7 ye hastaneden ciktim.

Ucret aldilar mi bu islem icin? Bide kac gun kaldiniz hastanede hemen yukseldi mi degeriniz? Benimki suan 11.4 degerim doktor serum demir aldim oyle yukseldi. 31. Haftadayim doguma kadar duser diye de korkuyorum

1 Beğeni

Ben takviye yaptirmadim cunku rapor cikmadi. Devlet hastanesinde ameliyat oldum ben. Ama degeriniz iyi bence. Demir iceren sebze veya neyde varsa arastirip yiyebilirsiniz. Karadut ozu pekmezi gbi

Merhaba bende 33 haftalığım benimde hemoglobinim 9 demirim 40 günde 2 şişe demir iciyorum ama 11in üstüne çıkmazsa doktorum damardan verecek. Bende özele gidiyorum rapor dediginiz tam olarak nedir? Verilen kan yada demir icin ücret ödüyor muyuz?

1 Beğeni

Yanlis anlasildi galiba ben demir takviyesi almadim. Alacaktim raporcikacak vs dendi . Sonra benim aldigim multivitamin etki etmeye basladi galiba degerim 7.5 dan u.7 yeyukselince hemde hastanede daha fazla kalmak istemedim cunku raporun ne zman cikacagi belli degildi . Bence degeriniz gayet iyi gbi. Ben devlette oldum belkide ondan mi bilemiyorum bu kadar dusmesine ragmen bisey yapilmadi yanj