Selam arkadaşlar . Ben 5aydır sezaryen oldum,bu gün hamile olduğumu öğrendim sadece 1 kez ilişki yaşadık inanmazdım hiç hamile olurum diye 1kereden . Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim . Doktorumla konuştum riskli dedi bana hem vücudum toparlanmadı henüz hem de yaram daha iyileşmedi . En az 1 il geçmeliymiş.Bunu sizinle paylaşıyorum lütfen yargılamayn,sadece belki fikir olur bana da. Hiç bu kadar kendimi çaresiz hiss etmemiştim . Bir yanım henüz erken yaram için oğlum da küçük henüz çok zorlanırım diye riskleri de var kan azlığım da var bende yani hamile kalmak için sağlığım vücudum iyi değil bir yannan da çok üzülüyorum keşke doğura bilseydim . Böyle durumda olupda sağlıklı doğum yapan oldu mu aranlzda ? 5 ay geçti daha yaramın üstünden
Yaa çok degişik olmuş sizin icin karar vermekte cok zordur allah yardimciniz olsunnn
Keşke sezaryen olmasaydım normal doğumda risk daha az ola bilirmiş .
Benim ablamda öyle oldu ve ikincisi sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi aralarında 1 yaş var tam ikisi de kız ikiz gibi büyüyorlar şimdi
İçini rahat tut Rabbimin dediği oluyor her zaman nasibi varsa hiçbirşey olmaz nasibi yoksa da imtihan olur Allahım hayrıyla beraber versin
Yok aldirma veren allah sakin sakin kac aylik suan bebek
Ne güzel . Pazartesi randevum var doktora gidicem bakalım ultrasonda fın bi baksın ne diyor
3 haftalık qaliba
En fazla erken dogum olur yani 9 ay degilde 8. Ayda dogar zaten sezeryan sakin aldirma yapma allah verdi
Tamam 5 ay olmus dogum 9 ay daha eklersek 1 seneye tamamlaniyor korkma
Doktor riskli dedi de o yüzden kararsızım.Çünki henüz ameliattan 5 ay geçti o yüzden.En az 1 yıl geçmeliymiç sonra hamile kalmalıymışım dedi. Başka doktorlarla da görüşücem
Sor danis isterswn yinede canim
Merhaba @Nergiz13 tehlikenin sebebi şu henuz hormonlar duzelmedi kansizlik vitamin eksikligi arti sezeryan oldugu için hem rahim hem karin dikişlerinin kurumasi çokça bi zaman alir ozelikle rahim dikişleri çok yeni oldu için gebeligin ilerleyen surecinde rahim kaslarinda acilma olacagı için iç karin dikisleri yuzunden evet tehlikeli bebege yetersiz geleceginizde ayri bir konu cunku vucut bir dogumdan sonra en az 1 yil sonra toparlanir emzirme sureci oldu için dogumdan sonra 1 yil daha bile bebege adiyorsunuz kendinizi zor bi karar evet ama çok kolay bi gebelik olmaz sağlikli olabilir tabiki ama kolay geçmez sizin için
Aldirma konusuna gelirsek bu sizin karariniz ama nasibide varmiş ki olmuş bunu kimse yargilayamaz allahin verdigidir onun işinemi karisicaz piskolojik olarak kendini iyi hissetmeye çaliş senin gibi sezeryandan sonra hamile kalan çok kisi var emin olabilirsin doktorlar olasi riskleri soylemek zorunda ama gelecegi ne biz ne onlar bilemez allah büyük bence inşallah en dogru karari verirsiniz
Teşekkür ederim inşaAllah hayırlısı neyse o olur.Bide ultrasonda gidip baktırıcam bebeğe , kendim de muayene olucam
Inşallah bu surecte uzakta olsa yanindayiz canim haber verirsin bizede
Çook sağol canım
merhaba öncelikle hayırlı olsun onu veren Allah yani biz bir canın hayatına son verme hakkına sahip değiliz. şayet ben olsam öleceğimi bilsem yinede o çocuğu doğururdum. Allah darda zorda bırakmaz lütfen ani karar vermeyin
İşte tek can olunca ölüm fln düşünemiyor insan ama geride bir oğlum var onun için çok korkuyorum
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum ama gözün aydın Rabbim verdiyse bir bildiği vardır daha dikkatli ol kendini fazla yorma dinlen bol bol Bak Instagram fenomeni Özlem öz de bir sene dolmadan 4 hamile kaldı bir de hemşire kendisi