Sevgi Sözcüğü ❤

Güzel Anneler Bebeği Dünyaya Gelmiş yada Gelecek Olanlar Miniğinizi Severken En Çok Kullandığınız Sevgi Sözcüğü Ne :heart_eyes: Bebişinize En Çok Nasıl Hitap Ediyorsunuz İkinizin Arasında Özel Bir Kelime Var Mı?

5 Beğeni

Beyaz kuşun benim için çok derin manaları vardır benim içimde ayrı bir dünyadır zeytin dalı taşıyan o küçük beyaz kuş emojisi bile beni çok derinden etkiler o yüzden bazen minik kuşum diye ovaliyorum karnımı tabi o benim kabul olmuş duam umudum mucizem minnacıcık yavrum can parem gün ışığım sevgimi duygumu ifade eden birçok kelime kullanıyorum tabii​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:Rabbim elimden almasın onu

6 Beğeni

Ne güzel yazmışsın Rabbim sağlıcakla mutlulukla kavuştursun sizi :heart_eyes: @Sudenur

3 Beğeni

Âmin Ecmâin kimsenin kucağını boş bırakmasın yaradan :palms_up_together:t2::heart:

4 Beğeni

Ben hep mucizem derim 6 yıl bekledim tam umutlarım kayboldu derken muhteşem doktorunuzla tanışıp o ay hamile kalmıştım şimdi ikinci mucizem geliyor kızım diyorki senin mucizem benim kardeşime başka isim bul ama ben onuda mucizem diye seviyorum şimdiden çünkü oda aşılama ile oldu zorlu sureclerden geçtim henüz oğluma hitab edeceğim başka bir kelime bulamadım

5 Beğeni

Rabbim yolunuzu hep çiçeklendirsin inşallah :heart: @2cocukannesi

3 Beğeni

Bittaneem kuzzzum Günay’ım peki sen arkadaşım?

5 Beğeni

Düğme gözlüm​:smiling_face:

13 Beğeni

Maşallah size çok güzelsiniz :star_struck:

3 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşım sizde öyle​:two_hearts:

2 Beğeni

Gözəlim göyçəyim​:smiling_face_with_three_hearts:derim hepp

3 Beğeni

Iyiki dogurmusum kuzummm Abiside tosbik diyo

3 Beğeni

Kızıma küçüklüğünden beri Ballı Çöreğim derim :smiling_face::heart_eyes:

Oğluma da her emme sonrası ağzından süt aktığı için Sütlüm diyorum :smiling_face::heart_eyes:

8 Beğeni

Oyy o kirpikleerrr :heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Fidan ay kiz o gozler ayni sen boncuk boncuk bakiyo masallah

3 Beğeni

Ben çiçeğim ve ay kızım diyorum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Pamuğum diyorum ben şimdiden kızıma :heart_eyes: doğunca da öyle diycem muhtemelen rüyamda beyaz tenli kıvırcık saçlı bir kız görmüştüm pamuk gibiydi teni ordan esinlendim galiba

3 Beğeni

Buyuk oğluma hep can evlat derim Ufakliga bal veya aşk evlat derim Bunu miniğim diye konuşuyorum seviyorum ama benim ufaklik karnimi severken kayisim veya minikago diyor​:joy::rofl::joy::rofl:

2 Beğeni

Eşime benzediği için balaca gündüz diyorum​:rofl:birde Məstan balam cesur balam,:heart_eyes:derim hep.

Kocamda balaca mən, diyor ,ona benziyor diye :rofl::blush:

2 Beğeni