Benim de 26.hafta da başladı ayrıyeten açılmam da oldu sürekli kontrol altındaydım bende hep yattım sadece tuvalete gittim ama 35+5 de suyum gelince doğum yaptım ama çok şükür bebeğim küveze girmedi şuan 4 aylık olduk bol bol dinlenin stres yapmayın bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor
Kız doğuma varmı daga
Cok şükür cok sevindim sizin adiniza darisi bana sag salim dogurabilseydim bi zamaninda en korktugum küveze düşmesi zaten bebek kucuk olursa hep hastalanir çünkü. Umarim vakitlice gelir
23 Aralik olmasi gerekiyo normalde bakalim su an 34cu haftaya girdik
Merhaba durumunuz nasıl acaba? En son 13mm kisalmaniz vardı doktor yatis vermişti. Dogurdunuz mu ?![]()
Merhaba iyiyim suan çok şükür
Perşembe günü kontrolüm var haftaya . Suan Progesteron kullanıyorum ve evdeyim . Dinleniyorum sadece ama işlerimi de hallediyorum elbette . Tekim ailem yok insan mecbur kalıyor
siz nasılsınız?
Cok sukur cok sevindim. Ben de benzer durumdayim yalanci sancilarla bas ediyorum yatarak tum işlerimi de kendim hallediyorum tum yuk insanın uzerindeyken zor tabi. Kacinci haftadasiniz? Ben 33+3
Çok teşekkür ederim . Bende senin adına sevindim . Umarım sonunu güzel getiririz . Ben Almanya da yaşıyorum . Ailem Türkiye’de maalesef
ben suan 31+4 haftadayım . Ama iyiyim . Benimde sancılarım ve kasık ağrılarım var. Gece dönemiyorum bel ağrısından. Asagı taraftaki kemiğim agırıyor nasıl tarıf ederim bilmiyorum ama sanırım anlarsın ![]()
O kadar iyi anlıyorum ki giderek daha da artıyor zorlaşıyor o ağrılar ve hareketler
Allah yardımcımız olsun ..en kötüsü de hic bişey işe yaramıyor bu ağrılar için mecbur çekicez![]()