Şeker yüklemesi🤔

Yarın şeker yüklemesi yapalım dedi doktor sizce bu gebeligimde de yaptirmalimiyim karar veremedim nedense bu sefer

Yani bu tamamen sana kalmış bir durum :slight_smile: Şeker yüklemesinin bir zararı olacağını sanmıyorum.

Benim ilk gebeliğim doktorum yaptırmamı istedi bende yaptırdım bazen şeker sıkıntı olabiliyor bunu bilip ona göre önlem almak daha yararlı olur bence

2 Beğeni

Kan tahliliyle de belli oluyor var mı yok mu diye, boşuna zehir yüklemeyin bebeğinize

2 Beğeni

Ya kusura bakmayın ama üslubunuz çok yanlış, şeker yüklemesi yaptıranlar bebeğini mi zehirliyor, herkes hamileliği boyunca tatlı da yiyor meyve de tüketiyor bunlarda da şeker var

1 Beğeni

Siz bilirsiniz, üslubum gayet normal? :smile: Tek seferde 75 küp şeker mi tüketiyorsunuz siz, enteresan :sunglasses:

1 Beğeni

Haklısınız tıp okuyanlarda sırf bebeğimizi zehirlemenin yollarını araştırmışlar senelerce dimi siz daha iyi biliyorsunuz herşeyi

1 Beğeni

Bende kesınlıkle şeker yuklemesı yapmayı düşünmüyorum . Görümcem yaptırmıştı bebegınde şeker çıktı sonra .

1 Beğeni

Sırf şeker yüklemesi saçmalığı yüzünden komaya giren bile oldu tanıdıklardan Sonra ne mi oldu? Basit bir kan tahlili ile de yapılabilirmiş. Evet tıpçılar çok zeki özellikle bazı konularda :saluting_face:

Bana ne karar sizin

50 gram seker veriliyor altiustu, emin olun cok daha fazlasini tukettiginiz zamanlar oluyordur. Bir seyler biliyorsunuz da hep yarim yamalak iste, bilmediklerinizin daha fazla oldugunu hatirlasaniz arada da o sekilde yorum yapsanız keske. :+1:

1 Beğeni

50 gram glukoz demek ne demek bilginiz yok. Bildiğimiz 50 gram değil yani :smile::smile: aman neyse herkesin kendi karsı. Kan tahlili varken ne diye yükleme yapayım bana göre saçmalık

3 Beğeni

doktorum yapmayalim hic bir hastama önermiyorum dedi kan aldi aclik tokluk kan yoluyla bakti yani yaptirmadim ama herkesin kendi karari​:blush:

3 Beğeni

Bugün nedense yok evde doğum yapıcam yok topuk kanı aldırmayın yok şeker yüklemesi yaptırmayın ayy tetanoz aşısı çok zararlı ne oluyor yahu hangi çağda yaşıyoruz bugün bu sitede bu yorumları yapan o kadar kişi oldu ki anlatamam​:roll_eyes:

2 Beğeni

Yok ben sadece yüklemeye karşıyım valla aşılara sıcak bakıyorum :grin:

1 Beğeni

Herkes fıkrını söylüyor bence sonuçta bu platformun amacıda bu degıl mi zaten . Kımse sizin kararınızı etkılemek istemez , herkes ya fikrını yada tecrubesını paylaşıyor .

2 Beğeni

Inanin ben de hic anlamiyorum, boyle bi furya aldi basini gidiyor. Hangimiz tıbbi konularda gerekli arastirmalari yapabilecek yetkinlige sahibiz de isin uzmanlarinin onerilerine oradan buradan duyduklarimizla karsi cikiyoruz aklim almiyor yani. 100 tane tibbi terimden 99unun kelime anlamini bile bilmiyoruzdur ama masallah akil vermeye geldi mi bilmedigimiz yok. Neticeten herkesin kendi tercihi ancak hicbir bilimsel temele dayandiramadigimiz, alanimiz olmayan, bu gibi uzmanlik gerektiren konularda tavsiye verirken birkac defa dusunmeliyiz bence.

2 Beğeni

Kimse benim kararımı etkiliyemez zaten hanfendi fakat kusura bakmayın da bebeğinizi boşuna zehirlemeyin demek fikrini söylemek olmuyor bugün bunu okuyup tecrübesiz ve etrafından çok fazla etkilenen insanları da etkilemiş oluyorsunuz ve dolaylı olarak toplum sağlığıyla oynamış oluyorsunuz

Karatay a konu ile alakalı 2014tr dava açıldı konu 2021de kapandı. Anayasa mahkemesi kararıyla karatay kazandı. Şuan avrupa ve amerikanın önde gelen üniversitelerinde kitapları literatürde…Ülkemizde hala taşlıyolar kadını…ve konu ile alakalı tek bir açıklaması var.ben yurtdışındada Türkiyedede çalıştım.bir sürğ uzmanlıklarım var. Bu saatten sora parayı neyapıcam onlar açsınlar davaları avukatlar uğraşıyo bana zarar veremezler…ölmeden birilerine doğru bişiler öğretebilirsem halkı koruyabilirsem neala… kimse kimseye hakaret vari konuşmaz yanlızca filrini belirtirse güzel olur hepimiz gebeyiz hepimizin hormonlar tavan tartışalım,bildiklerimizi yarıştıralım ama güzelce bunu başaramıyosakta Tartışma sebebi olabilecek konuları açmayalım bence cümleten hayırlı geceler

1 Beğeni