Seker yüklemesi

Hamilelikte seker yüklemesi yaptırmak iyi mi kötü mu arkadaşlar​:thinking:

Kötü bir yan etkisi yok çünkü yüklenen şeker miktarı 2 dilim baklavayla eşdeğer. Hiç mi baklava yemiyorsunuz sanki, o yüzden aklınızda şüphe olmasın. Gizli gebelik şekeri teşhislerinde önemli bir test ve çoğu kişinin şeker hastalığı olmamasına rağmen gizli gebelik şekeri yaşayıp tedavi alıyorlar. O yüzden yapılması taraftarıyım. Ben her iki gebeliğimde de yaptırdım :blush:

1 Beğeni
  1. Gebeliğim . asla ve asla yaptırmam ! İlk gebeliğimde özel hastanede şeker yüklemesi yaptırdım ailemizde var belki bendede olabilir diye . Yüksek çıktıgını her salı cuma gelip aynı şeker yüklemesini yaptırıp sonucları kendısine söylemem gerektiğini söyledi benimde kafama yatmadı aile hekimine test sonucunu gösterdm gayet normal dedi genelde hamilelerde birazda olsa çıkıyormuş şeker .Aynı hastanede hemen yan odasındaki doktora gittim hiçbirşey yok dedi gayet normal dedi . O yüzden Asla yaptırmam bidaha. Sizinde özel sorunlarınız ailenizde bi sorun yoksa bence gerekte yok siz bilirsiniz tabiii :blush:

Ben yaptirdim sekerli elmali bir icecek icirdiler 4 kere kan alindi bir sikinti cikmadi benim babannemde seker vardi o yuzden ne olur ne olmaz diye yaptirmakta fayda var .Herhangi bir yan etkisi olmadi.

Teşekkürler bilgıler için cevremden zararlı diye duydum amam doktorum yapalım dedi o yüzden kafam karıştı benimde

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Bebeğimin Karın Bölgesin 10 Gün Önce Görünüyor, Sorun Olur mu?