Arkadaşlar selamlar dr bugün bebeğin çok Göbekli çıkmış dedi çok fazla şeker mi tüketiyorum diye sordu bende evet dedim gün içinde tüketiyorum çünkü doğduktan sonra havale geçirebilir sütümde de sorun yaşayabileceğimi söyledi bu konuda bilginiz var mı
Çok şeker tüketmeyin derim Allah korusun hamilelik şekeri çıkmasın zor bir dönem olur bende hamur ve şeker tüketirdim çıktı bende ve şuan ki hamileliğinde diyetisyen perinatoloji takibiyle 9 ayimi tamamlayacağım ilk çocukta bata sıkıntılar oldu çünkü şeker çıkınca
- Ncü haftadaym şükür ama bundan sonra Diyetisyen kontrolünde devam etcem Şimdiye kadar da kimse beni uyarmadı bu konuda sadece bebişin göbüşü çıkmış ordan yola çıkarak söyledi özel olmazsa ne gibi sorunlar yaşadınız
Yok özel değilde hamilesiniz hani etkilenmenizi istemem tabikide her bebek aynı değil şekerim 25 haftamda çıktı oda söyle bebeği baya etkilemişti karnımda irileşiyordu suyu çok fazlalaştı erken doğum oldu ve birgun sağ kaldı kaybettim ama herkes öyle olacak diye bisi yok çok şükür bir oğlum oldu sonra diyetle dikkat ede ede doğdu şimdide bir kızım olacak
Çok şükür 33. Haftadasınız dikkat edin bol bol su tüketin şekerinize dikkat edin sağlıkla gelsin insallah
Rabbim şu anda bebeğinize sağlık versin inşallah hatta hepimizin bebeğine Diğer bebeğiniz şefaatçiniz olur inşallah diyelim bu durumunuzu hatırlatmak istemezdim hepside inşallah sağlıklı sıhhatli olurlar dua etmekten başka çaremiz yok
Çok şükür geldim buralara kadar Suyu çok tüketiyorum şekeri dün itibariyle kestim canım neler istiyor da yok diyorum yemesem de olur bir dilim kek yedim o da nerdeyse şekersizdi onun dışında hep yemek sadece
Amin canım amin dualarda buluşalım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi sende korkma dikkat ettikten sonra Allah’ta nasip etmişse sıkıntı çıkmaz
Allah’tan tek isteğimiz inşallah