Irak’ın kuzeyinde şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
Allahtan rahmet,aileleri içinse sabr diliyorum.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
Ailelerine sabır diliyorum… Mekanları cennet olsun
Allahtan rahmet yakınlarına bol sabır diliyorum
ALLAH rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Rabbim annelerine babalarına sabr versin
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun, Rabbim ailelerine bol sabır ve dayanma gücü versin. Çok zor çok
Allah rahmet eylesin. Rabbim yakinlarina bol sabir versin .Mekanlari cennet ,ruhları şad olsun inşallah
Pençe kilit operasyonunda 6 şehidimiz daha var 6 eve gene ateş düştü Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
Bence yas ilan edilsin yılbaşı kutlaması olmasın rabbim rahmet eylesin
Allah rahmet eylesi
12 can gitti 12 ocak söndü ardında gözü yaşlı bilmem kaç kişi mekanları cennet ruhları şad olsun Rabbim bizleri o yiğitlerin şafaatine nail olmayı nasip etsin geride kalanlara sabır versin
Benim esimde asker kuzey ırakta rabbim tüm askerlerimizi korusun
Allah rahmet eylesin sevdiklerine ailesine dayanma gücü versin
Rabbim mekanlarını cennet eylesin ailelerine peygamber sabrı versin kısa bir süre ordu evlerinde kalma imkanım oldu askerlerle ilgili öyle şeylere şahit oldum ki şehit haberini duyunca damarımda akan kan kendinden utaniyor çoğu kişi sadece şehit var deyip geçmekle yetiniyor birkaç dk haber yapılıyor ancak bunlardan daha fazlası öyle değil mi ?..
Rabbim sana bağışlasın eşini asker eşlerine hep saygı duymuşumdur cok güçlüsünüz cookk Rabbim yardımcınız olsun
Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun Ailelerine sabır diliyorum çok zor Allahım sen yardım eflt
Amin çok teşekkür ederim