Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum

Irak’ın kuzeyinde şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

21 Beğeni

Allahtan rahmet,aileleri içinse sabr diliyorum.

4 Beğeni

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah :disappointed:

2 Beğeni

Ailelerine sabır diliyorum… Mekanları cennet olsun :ribbon:

3 Beğeni

Allahtan rahmet yakınlarına bol sabır diliyorum :two_hearts:

2 Beğeni

ALLAH rahmet eylesin :tr:

2 Beğeni

Allah rahmet eylesin :tr:

Rabbim annelerine babalarına sabr versin​:wilted_flower:

2 Beğeni

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun, Rabbim ailelerine bol sabır ve dayanma gücü versin. Çok zor çok :pensive:

2 Beğeni

Allah rahmet eylesin. Rabbim yakinlarina bol sabir versin .Mekanlari cennet ,ruhları şad olsun inşallah :tr::tr::tr:

2 Beğeni

Pençe kilit operasyonunda 6 şehidimiz daha var 6 eve gene ateş düştü Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah :disappointed:

2 Beğeni

Bence yas ilan edilsin yılbaşı kutlaması olmasın rabbim rahmet eylesin

5 Beğeni

Allah rahmet eylesi :cry:

2 Beğeni

12 can gitti 12 ocak söndü :cry: ardında gözü yaşlı bilmem kaç kişi :pensive: mekanları cennet ruhları şad olsun Rabbim bizleri o yiğitlerin şafaatine nail olmayı nasip etsin geride kalanlara sabır versin :unamused::unamused:

2 Beğeni

Benim esimde asker kuzey ırakta rabbim tüm askerlerimizi korusun​:palms_up_together::smiling_face_with_tear:

4 Beğeni

Allah rahmet eylesin sevdiklerine ailesine dayanma gücü versin :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Rabbim mekanlarını cennet eylesin ailelerine peygamber sabrı versin :pensive: kısa bir süre ordu evlerinde kalma imkanım oldu askerlerle ilgili öyle şeylere şahit oldum ki şehit haberini duyunca damarımda akan kan kendinden utaniyor çoğu kişi sadece şehit var deyip geçmekle yetiniyor birkaç dk haber yapılıyor ancak bunlardan daha fazlası öyle değil mi ?..:pensive::palms_up_together:t2::rose:

2 Beğeni

Rabbim sana bağışlasın eşini asker eşlerine hep saygı duymuşumdur cok güçlüsünüz cookk Rabbim yardımcınız olsun :heartbeat::heartbeat:

3 Beğeni

Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun Ailelerine sabır diliyorum çok zor Allahım sen yardım eflt​:palms_up_together:

1 Beğeni

Amin çok teşekkür ederim :heart::heart:

2 Beğeni