Merhaba. Şehir hastanesinde sezeryan doğum yapan var mı?
Ben yaptım ve başıma gelmeyen kalmadı. Şehir hastaneleri artık çok bozulmuş. Ben birçok şey yaşamış biri olarak açıkçası pek tavsiye etmiyorum.
Her hastanenin ki farklıdır bence yengem görümcem normal yaptı çok memnun kaldı kuzenim sezeryan oldu ama memnun kalmadı doktora bağlı bence bu durum yada hemşirelere ..
Eğer öyle bir seçeneğim olsaydı kesinlikle normal doğumda şehir hastanesini tercih ederdim herkese tek kişilik geniş oda odadaki yatak doğum masasına dönüşüyor bebekte sıkıntı olursa direk yanınızda bulunan küvez tarzı bir yatağa geçiriliyor ayrı odaya gitmiyor bir çok şeyi hoşuma gitti ama benim doğumumu kabul eden doktor olmadığı için maalesef tercih edemedik fakültede doğum yapacağım minnacık oda ve saydığım hiçbir güzel özellik orada yok. Sağlıkla gelsinler demekten başka seçeneğimiz yok
Bir Manisalı olarak Manisadaki şehir hastanesini ve doktorlarını gercekten takdir ediyorum. Farklı sehirde olmasam orda dogum yapmayı isterdim. Bayramda aciline gittim bebegim icin ve anında ilgilendiler acıklayıcı ve anlasılır konustular o yogunluga ragmen