kızlar eşim annesinin ismini koymak istiyo ben de Satı isminin yanına başka uyumlu isim bulamadım varmı isim önerileriniz
Umay güzel isim
Satı tek haliyle de olabilir bence
Satı selen
Satıyı ikinci isim yapsanız daha mantıklı olur gibi
Kiz satı ismi nedir ya ben senin kaynanan olsam derdim benim adimi koyma guzel isim degil
Çok kullanmayacaksaniz ismi ikinci sıraya yazdırın çünkü ilkokulda ilk isim neyse onunla hitap edilebiliyor
Bizim sarenin de başında kudret var kayınvalidem istemedi ama eşim istedi babannemiz kendisi söylemez bile Allah’tan anlamı güzel de etkisi oldu çok güçlü gozupek bı kızım var
Satı demek satılık demek yani ne bileyim tuhaf
Satı Alya
Kudret yine iyi satı bilemedim
Kuzum alınma ama satı ne yani çok saçma dalga geçerler o isimle koydurma bence
Okula başladığında isimden dolayı cok dalga geçerler biraz saçma gibi sanki yinede siz bilirsiniz
Ya anlamıyorum bu adamları gerçekten yıl olmuş kaç şu anne baba ismi koyma olayını hala bırakmıyolar saçmalıktan başka bişey değil yani koy cocuguna kendin isim ne gerek var böyle seylere
Satı ne kız satır gibi. Küçük çocuğa satırda neymiş sen beğendinmi ki bu ismi . Kocan saçmalamış hiç isim kalmamışta anasının ismini koycak noluyo anasının ismini koyunca bn anlaöıyorum yani.
Anne babanın çoçuga anlamlı bir isim koyması hak yani çocuğun kisiliğide ismine göre şekilleniyor ben ismim yüzünden çok çektim o yüzden evlendikten sonra ismimi değiştirdim inşallah eşinizi ikna edersiniz anlamlı güzel bir isim koyar hem insan nasıl çocuğuna annesinin babasının ismiyle seslenebiliyor anlamıyorum
Kendi çocuğunuza nene-dede adlarını koymayın lütfen. Eşiniz de biraz ileriyi düşünsün bu kız büyüyünce bu isim ne demeyecek mi Umarım gönlünce bir isim bulursun.
Kaynanama sorsam ismimi koy derdi tabi ben sorar mıyım İsmi Hatice çok seviyorum bu ismi ama yok koymam. Eşime bile soruyorlar ne isim koyacaksınız diye bana soruyorlar eşimde bana soruyor ne düşündün ne koymak istiyorsun diye biliyorlar ne deseler boş yormuyorlar kafalarını