Hadi bakalım gelsin cevaplar
Dünyalar güzeli bir kızım olacak
Sansliyim 40 yasindan sonra evliligi bana dusunduren canim eşim keske daha onceden yollarimiz kesişseymis o benim elim ayagim ondan Allah razi olsun 2 yillik evliyim anlatmaya korkuyorum tek bir gun beni uzmedi
Eşimi çok seviyorum iyi ki karşıma çıkardı rabbim ve hayalini kurduğumuz bir kızımız olacak inşallah
Şanslıyım çünkü beni seven kocam ve beni kayıtsız şartsız karşılıksız seven oğluma şanslıyım
Beni kendimden bile çok sevip düşünen eşim dostum sırdaşım ailem herşeyim olan bi kocam var ve anneliği bana yaşatacak bir oğlum olacak
Şanslıyım çünkü beni seven ve değer veren eşim var şanslıyım çünkü ikinci bir anne sahibim kayinvalidem ve eşimin ailesi ve kendi ailem şanslıyım çünkü bir kızım olucak Rabbime şükürler olsun
Ailem hayatta, eşimle mutluyum 🫶🏼
Yasadigim her zorluga ragmen benimle beraber buyuyen 11 yasinda bi oglum var canim dostum arkadasim evladim herseyimdi Rabbim bi tane daha nasip etti birisi umudum du digeri ugurumm olucak
Şanslıyım çünkü sağlıklıyım çok şükür annem hayatta eşim başımda ve aslan gibi 3 oğlum var Allah a şükürler olsun hem verdiklerine hem vermediklerine
Mükemmel bir eşe ve dünyalar güzel kiza aileye sahibim
Beni seven ve benim için herseyi yapabilcek bi kocam var en güzeli de ondan bi oğlum olcak insallah
Çok şanslıyım çünkü bana bebek gibi davranan bir eşe sahibim. Şanslıyım çünkü inşallah eşime benzer bir erkek evladım olacak
Şanslıyım çünkü gebeliğimde İyi ve kötü günümde zor zamanlarimda kimseden görmediğim değeri veren eşim iyiki var Rabbim başımdan eksik etmesin ve şimdi bebeğimiz olacak gün sayiyoruz.
Dünyalar yakışıklısı 3 tane prense sahibim
can evlat aşk evlat bal evlat 🫅🏻
Şanslıyımm çünkü bir mucizeye sahip oldum güzel kızım Elifim…
Şanslıyım çünkü dünyanın en merhametli en vicdan sahibi en mükemmel eşe sahibim şanslıyım çünkü sevdiğim adamla evliyim şanslıyım hayatamda belkide en doğru seçimi onunla evlenerek yaptım ben baya sansliymisim ya
Şanslıyım çünküü dunyada tek ben kalmisim gibi hissettiren ve beni bebeği gibi seven bi eşim var hemde sevdiğin adamdan bi bebişim olucak beraber bebegimizin hareketlerine sevinip heycanlaniyoruz çok güzel bi his onun bebegimiz için cabalarini gordukce dahada aşık oluyorum babalık eşime de cok yakışacak