Bagcilar hastanesinde olucak egitim arastirma hastanesine yonlendirildim
Sanırım isminiz fadime. Benden size tavsiye yada artik öneri mi dersiniz kesinlikle devlette yapmayın ben İstanbul’da doğurdum ki benim akrabaların çoğu İstanbul’da doğum yaptı bildigin dovecek doktorlar hastayi yani eğer maddiyat varsa kesinlikle devlette yapmayın
Keske durum olsada ozele gidebilsem
Benim en büyük pişmanlığım buydu psikolojimi bozdular dogumda
Yaaa çok üzüldüm benimde o zamanlar durumum yoktu devlette yapmıştım
Şimdi bırakın özel hastneyi özel muayeneye gidiyorum dilim çok yandı
Nasil davrandiklarini biliyorum muynede bile muameleleri kotu kadin doktara randevu aliyorum erkek cikiyor acilde ilgenmiyorlar
Evet çok iyi biliyorum ama yinede erkekler kadinlardan daha insaflı geliyo bana
3 aylikken kanamam vardi acile gittim bebek yasiyor deyip gonderdi
Yaaaa ne saçma işte devlet ya gerçekten parası olmayan ölsün gibisinden bakiyolar benim de kanamam oldu serum taktilar bir hafta iğne vuruldum ki öyle çok bile olmadi iki peçete olacak kadar
Ama hiç sıkma canini bende böyle sıkıntılardan gectim evlilik ilerleyince yıllar gecince durum dahada iyiye gidiyo maddi anlamda
İnşallah canim
Sıcak banyoda otur bol hurma ye gelir
İlk hamileğimde 40+0 öncesi hiçbir belirti yoktu doğuma dair. Ne yalancı sancı ne de diğerleri. Hatta 39+5te doktora gittim bişey mi var diye. Sıkıntı yoktu. Ama doğum nişanı tam 40ta geldi ve sonra başladı herşey. Bebeğin hareketinde sıkıntı yoksa telaş yapmayın.
Bende dügün 40 haftalık oldum dün 39 .6 da muayene oldum sanki sncılarım sıklaştı lekelmede oldu evde biraz daha beklemeyi düşünüyorum korkmayın rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Cok sukur hareketlerinde sorun yok acile cagirmalari beni endiselendirdi
Amin inşallah
Bol bol egzersiz yap internette var videolar onları izleyerek yapabilirsin faydalı olacaktır
Merak etme canım, ben 41 haftada oğlumu doğurdum, bana da cuma günü gün verdiler ama çarşamba sancılarım tuttu ve kendim gittim, su gelmeden hastaneye vardım,çok kolay geçti. İnşaallah sende çarşamba gidersin
İnşallah