Sancım başladı sanırım

Kızlar 40+4 hamileyim sabah 6 buçukta çocuğun kendini toplaması gibi karnım sertleşmeye ve o sertleşme ile birlikte rahmime regl ağrısı gibi ağrı girmeye başladı takip ettim genellikle 10-11 dakikada bir giriyor ve ortalama 15-20 saniye arası sürüyor sizce gerçek doğum sancısı mıdır? Sıklıklar normal mi?

2 Beğeni

Sanırım doğum yavaş yavaş başlıyor.Hadi hayırlısıyla kavuşun bir birinize​:heart_eyes:

dahada duser dakikalar 5dkda bir falan gelmeye baslar 30 40sn surer busekilde ilerliyosa baslamistir.sanirim dunde suyunuz gelmisti.hayirlisiyla kavusun

bu sefer gerçekten doğuruyorum sanırım :smile::pray:t3::smiling_face:

2 Beğeni

Bu sefer gerçekten doğumum başlıyor sanırım, çünkü hiç kesilmedi ve ne tarafa yatarsan yatayım ayakta dahi kesilmiyor şiddeti şuan stabil 10 dakika da bir gelmeye devam ediyor sancılar bakalım hayırlısı :pray:t3::smiling_face:

2 Beğeni

@yamanfatmanur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz :palms_up_together:t2::smiling_face:

Amin inşallah sağolun :pray:t3:🫶🏻

Sağlıkla gelsin inşallah :four_leaf_clover: :nazar_amulet: hastane yakın mi 10 dk ya düştüyse ve şiddeti devam ediyorsa gidin artık bence​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::partying_face::partying_face::partying_face:

1 Beğeni

birazcık evde çekeceğim süre aralıkları düştüğünde gideceğim inşallah :pray:t3: Allah razı olsun :smiling_face:

2 Beğeni

naptin fatma hanim dogum oldumu?merak ettim.

evet çok zorlu bi doğumdu ama biz elendik başardık çok şükür :pleading_face: Allah geride kalanlara kolay doğumlar nasip etsin 00:30 30 kasımda doğdu

5 Beğeni

Çok geçmiş olsun rabbim saglicakla buyutmeyı nasıp etsin bende 39/4 gece 4 beri hafif sancım var boyle gaz sancısı gibi cok az kan gordum ve surekli idrara cıkıyorum acaba benımde de mi dogum basladı çok korkuyorum :disappointed_relieved:

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu guzeliklerle büyütmeyi nasip etsin inşaallah

1 Beğeni

Korkma canım kendine yardımcı ol sabırlı ol ki herşey güzel ilerlesin rabbim yardimcimiz olsun

@yamanfatmanur doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun :palms_up_together:t2::bouquet::smiling_face: O zorlu sürecin sonunda bebişini sağlıkla kucağına aldın ya önemli olan bu, gerisi zordu ama çok şükür geçti gitti :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimki erken gelmemiş olsaydı sat a göre oda 30 Kasım’da dogacakti şimdi 11 günlük oldu …çok sevindim adınıza sağlıkla büyütün evladinizi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Başlamış olabilir benim belirtilerde öyle olmustu

Naptınız bişi yazmadiniz siz de doğurdunuz mu acaba

Erken olmasın sebebi nedri sizce yani neler yaptınız erken olması için herşeyin hayırlısı tabi ama bende çok beklemek istemiyorum

Ben istemiyordum erken olmasini hep 40 hafta dolsun öyle gelsin diyordum ama nasip meselesi tetiklemek ıcin özel bişey yapmadım ama biraz tempolu bı hayatim var iki çocuğum daha var onları okuldan alıp kursa goturuyordum 2 güne bir yürüyüş çok yaptım o yuzden