Kizlar 38 haftalik hamileyim belim sirtim kasiklarim adet olcakmis gibi agrim var dogum sancisi mi yoksa yalanci sancilarmi
Aksam saati oldu yatinca gecmeyen agri
Allâh yardımcın olsun bacım ya
Bende 37haftalık hamileyim bende de bekim de adet sancısı gibi oluyor karnımda sertleşiyor ama arada oluyor günde iki üç kere falan bu yalancı sancılar sanırım doğum sancısı karında sertleşiyormuş ve düzenli aralıklarla olması gerekiyor
Karnim sert cocuk cok hareketli
Sancıların gecmeyen degil de belirli araliklarla sıklaşması lazım. Birde nisan ve su gelirse dogum baslamis demektir. Allah yardimcin olsun
Saat tut gelip gidiyor mu onu takip et
Suyun gelmediği sürece yalancı sancılar canim benim dün sabah nişanim geldi saat 00.25 de suyum geldi şuan açılmayı bekliyorum
Suyun geldiği anda doğum başlamıyomu nie bide açılmayı mı bklicz
Açılma olması lazım normal doğum için. Belirli bir saati var. Eğer gerekli açılmaz olmazsa sezaryen yapıyorlar. Haftan erkense direkt sezaryen yapıyorlar
Artık doğuma hazırlanıyor vücut. Yalancı kasılmalardır canım
Benim doktor, su geldiği an gel diyor.Sebebinide şu olarak söyledi, suyu bebeğe temiz bir alan sağlıyor. Suyun gelmesi rahimden enfeksiyon bulaşma riski yaratır.
Tek başına su gelip sancı olmadığında hemen sezeryana alınırım korkusuyla gelmiyorlar dedi doktorum. Öyle bir şey yok bebeği takip etmemiz gerek, riske atamayız dedi. Genelde su geneldikten sonra maksimum 18 saat beklenir oda bebeğin durumuna göre dedi. Ben beklemem diyor, bencede bekletmemesi daha iyi.
Sen sancılarını takip et canım, yalancılar geçici diğeri devamlı oluyor.
38 haftama kadar benimde öyle oluyordu. Akıntım geliyordu ,yalancı sancılar demişti doktor.
Seendede yalancı sancidir canım ,tabi o sıra akıntını takip et bazen karıstıran oluyor suyla akıntıyı.
35.haftada benim suyum geldi. Çatı muayenesi ve açılma kontrolü yapıldı. Çatı uygun olmayınca sezaryene aldılar. Hafta gerçekten çok önemli. Su geldikten sonra 12 saat süre veriyorum dedi doktorum. 12 saat sonra enfeksiyon riski çok artıyor. O da bebeğe çok zararlı dedi. Sabaha karşı 5 buçuk gibi suyum geldi 11.39’da kızım doğdu
Su ve akıntı aynı mı nie
@Hamişkelebek kız doğurdun mu yoksa
Simdi doktordan ciktim cati mauyenesi yapildi lekelenme geldi ebenin eline 1 kac gune dogum gerceklesir dedi eve gonderdiler
Akıntıyı su ile karıştıranlar var, bazen idrarı bile su sanıyorlar.ben idrarlada akıntıylada karıstırmıştım suyu, sıvı renksiz ve kokusuz olursa doğum suyudur demişti doktorum ben ondan sora ayırt ede bilmiştim
Yok malesef keske gelse bi an once