Sağma makinesinden süt gelmemesi

Kizlar makineyle süt sagdim ama bu kadar çok geldi anlayamadım emzirdim öyle sagdim ama çok az geldi bana bebek doymuyormu acaba anlayamadım kilo alımı iyi ama doymasada uyumaz sanırım ama makineyle sagdigim da hemde iki göğsümde toplam bu kadar gelmesi beni çok şaşırttı

Emzirdikten sonra bu kadar süt sağdıysanız normal bir durum. Bebeğin emme gücü pompaya göre % 30 daha fazla. Kilo alımı iyiyse ve huzursuz değilse bebeğiniz doyuyor demektir

Evet ağlama falan yok hatta o sagdigimi biberonla vereyim dedim zorla içti aç olsa içer sanırım

Yani öyle emerkende bir saat boyunca icmiyo Max 15 20 dk

Benim bebeğim 4 buçuk aylık ve bugüne kadar hiç yarım saat emmedi. İlk günlerde 5- 6 dkk şuan da en fazla 10 dkk emiyor. Ama ben sık emzirmeye çalışıyorum.

@Kader1 takviye mama kullaniyo musunuz

Bende sık emziriyorum bu seferde sürekli memede çekiyo cekiyo süt zorla geliyor sanki

Benimkide 4 aylik

Hayır kullanmıyoruz. Sadece anne sütü alıyor

İstirahat + düzenli beslenme+sık emzirme sonrası sütünüz artacaktır.Bunlara dikkat etmediğimde sütümün azaldığını farkediyorum

Ah keşke dinlenebilsek bebek gündüz uyumuyoki uyusada hemen evvtoparlama yemek derken tekrar uyaniyor

Bizde de durumlar aynı diyebilirim. Bizimki bu aralar gündüz uyuyor gece uyumuyor.