Kardeşimin değer 3500 Ken,üç gün sonraki değeri 4600 olmuş,az artış gostermis,alttan muayenede keseyi görmüş ama bebek yok,önce sağlıksız gebelik demiş,sonra progestan tahliline bakıp hormonun yüksek bekleyelim demiş,ben bu hormonun bekarlarda bile yukselebilecegini biliyorum ama kardeşime drmedim,bu sekil olup sağlıklı gebelik yaşayan varmı,artış en az 7000 lerde olmalıydı bence sağlıklı olması icin
Kimse yokmu acaba
Belki geç döllenme olucaktir 9 haftaya kadar zamanı var diye biliyorum
Artışi düşük ama,3500 den sonra az artmış
Olabilir geç döllenme olcak belki
Evet artışı az olmuş ama belli olmaz ben ilk hamileliğimde 6 kez kan verdim hep az artış oluyordu 3 doktor gezmiştim 3 üde bebek yok demişti yolc sac bile yoktu düşük yapmıştım Doktoru yolck sac oluşmuş mu onu söylememiş mi genelde yolck sac oluşursa bebek sonradan oluşuyor. 8. 9 uncu haftaya kdr beklesin dış gebelik değil ise bir zararı olmuyor kimyasal gebelik ise zaten kendiliğinden düşer kiii tahminimce bebek oluşucaktır cnkü ilk değeri çok yüksel. Ben 47 ile öğrenmiştim 74 olmuştu 109 olmuştu en son ki tahliliöde 250 den 512 ye cıktıgında sevinmiştim ama ilk artışlar az olduğundan bebek olmamıştı
104 le öğrendi,3500 olana kadar gitmedi doktora,3500 den üç gün sonraki sonucu 4600olmus,en az 7000-8000 olurdu normalde,sadece kese var demis
Kanama alanida gördüm demiş,sonrada prolaktin yüksek diye üç gün sonra gel demis
Hadi hayırlısı bakalım ya inşaşah birşey olmaz