Kizlar merhaba hayirli ramazanlar . Hamilelik benim icin supriz oldu . 5 haftalik hamileyim. Bu surecte ozel hastaneye gidiyorum. Hamile kalmadan once saglik sigortasi dogum paketi vs. Alicaktm muane ve dogum ucret odememk icin ama sanirim gec kaldim. Simdi sorum şu sizler hamileyken sigorta yaptirdiniz mi hangi sigorta ve sartlari neler? Yani hamileyken de oluuyor mu bu dogum paketleri vs.
Hmmm ya bende aradim anadolu sigortayi bana bir ay onceden yapilmasi gerek dedi . Bir tane daha sigorta soylediler de onda il ilce ksiitlamasi varms e ben izmirde yasiyorum baska sehirde nasil gidim dogum yapim sanirim olmucak dediginiz gibi neyse artik ya en azindan tamamlayci saglkk sigorta si yapayim doguma ucret veririm dogum ucretleri de cok fazla napcam bilmiyorum hayirlisi artik canim
Merhaba bende çok araştırmıştım hamile kaldıktan sonra fakat görüştüğüm sigorta şirketlerinde ki poliçeler hamile kaldıktan sonra kapsamıyor allahtan o sırada eşim iş değiştirdi allianz sigorta iş gerekçesiyle kabul etti
Ya super ozaman sizin adiniza sevindim bende simdi hastahanemle gorusup saglik sigortasi olanlara doğumda indirim yapıyorlarmış bakalim ne diyecekler
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
merhaba hic sigorta yada özel saglik sigortasi dogum paketi sigortasi yaptirmaniza gerek yok 30 40 50 binden basliyordu bundan 8 9 ay once ve herseyide kapsamiyordu butun hepsini arastirdim en guzeli once hangi özel hastaneye gidecegine karar ver o hastanenin muhasebe bölumune git ben dogum paketi almak istiyorum de muayneden doguma ve icinde bebegin 6 aylik kontrolleri asilari tahlilleri hepsi icinde oluyor 5 kurus para vermiyorsun birde sigorta parasinin 3 te bir fiyatina aliyorsun ben 8 ay once sigortalari tam kapsamli arastirdigimda 40bin dediler ama ben dr um dahil ozel hastaneyi 21 bine anlastim hersey icinde bosuna yaptirma canim