Arkadaşlar sağlık ocağından çağırdılar devit baslamamiz lazım falan dediler. Doktora mi gideyim sağlık ocağına mi karar veremedim. Sağlık ocağı ile doktor ayrı ayrı mı takip ediyor. Sağlık ocağına hangi işlemler için gidiliyor
Sağlık ocağına da gitmen gerekiyor kaydını yapacaklar bende şuan 10+5 hamileyim ilk başta bende düşünmustüm sağlık ocakları ne yapabilir diye ama sağlık ocaği tahlillerini isteyecek aşı yapılacak ilerleyen zamanlarda rutin kontrollerini onlar takip ediyor canım hangi doktora kayıtlı isen onun ebesi seninle ilgilenecek kilona bakacak ilk kayitda eşinin senin kan grubuna telefon vs vs bunları bilerek git git gel yapma canım
Ayrı ayrı takip ediliyor. Onlar da sisteme girmek zorunda kaldığı için sağlık ocağına da gidilmeli. Onların verdiği ilacı kullanmak zorunda değilsin ama ordan da takipli olmalısın
Sağlık ocağı kontrolleri önemli. Mesela tetanoz aşılarını yapıyorlar senin ve bebişin bütün takiplerini yapıyorlar doğumdan sonra da bebişin aşıları var
Ben ilk sağlık ocağına gittim hamilelik bildirisi yapman gerekiyormuş. Sana belli tarihleri yazıp o tarihlerde kontrol ve aşı için gideceksin doktor haftalık takip ederken sağlık ocağı 2-3 ayda bi rutin kontrol sağlayacak
Teşekkür ederim arkadaşlar pazartesi gideyim bakayım.
Sağlık ocağı da kendini işe yarar hissetmek istiyor her halde 9 ay içerisinde 4 kez çağirdılar gitmek isyemiyorum da diyemedim orası da vitamin vs verdi ama doktorum ne verdiyse sadece onu kullandım.