Son kararınız ne oldu?peki
Şaka gibi ama daha isim şu olsun tm kesin bu demedik çoçuk dogcak isim yok @Birhayaldigeldigecti
Ahhaha Allah kolaylık versin canım
Kumsal ismini çok beğeniyorum ben
37 gün heycanlıyım
Benimde artık son saatlerrr aşırı heyecanlı stresliyim.
Hakkinda hayırlısı olsun canım Rabbim tek avazda kurtarsın inşallah güzel bir doğum geçirirsin
Cuma günü yatış verdiler sancı verecekler zaten son 6 gün kalmış oluyor bütün duygular karışık bende
Sakin oolll, çok güzel bir doğumun olacak
Doğum güzel geçti ama bebeğimde biraz sıkıntı var inşallah biran önce düzelir ve kucağıma alırım
Ayın 21 doktora gidecek gün verecek artık ne zaman olur onu Allah bilir en geç 1ocak 22falan kalmış bilmiyorum bende
Son 30 gün benim ama bende acayip oksuruk var hic gecmedi gecmiyo da bu beni cok tedirgin ediyo ameliyatta nasil baş edicem bu oksurukle :((
Son 36 gün
Uygulamada 38 gün Gösteriyor 8 gündə çıksam Sezaryan olacağım için 30 gün kaldi diyelim və bi an öncə artık doğsun istiyorum
Hakkında hayirlisi olsun canım benim bende ayin 18 baz alarak hesapliyorum mesela bu ayin 18 den sonra 7 aya giriyorum haftalar kafa karıştırıyor bende
Teşekkür ederim Arkadaşım Hepimizin haqqında Hayirlisi olsun inşallah bende kafam karısmisdim Haftam sanki Son Adet tarihimlə uyğun gelmiyordu Sezaryan olucam 2 ci sezaryan Olucam ben bana bi doktor söyledi ki 2 ci sezaryan 1ci Sezaryandan erken olması lazım Bana söyledi ki Aralık Ayının sonu mesela 25 26 27 gibi almanız lazım bebeyi o zamanda 37 hafta oluyor bi sonrakı doktora Konusdum ne zaman sezaryan Olmam lazım söyledi Ocak ayının 2 ve ya 3 alıriz Dedi O zamanda 38+3 38+4 gibi oluyor Haftam Oğlumda da 38+3 haftalık almışdilar simdi kafam karısmisdi acaba hansı doğru yapiyor anlamıyorum Yenede 15 Randevum var Bakalım tam Olarak netlesir
O bende var sorma rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım.
Benim ilk sezeryanim 39haftalik oldu ikinci sezeryanim 40+3haftalik oldu yani korkacak hicbisey yok abartiyorlar sancım başladığı gun gittim ne doğum ne de sezeryan korkulacak bişey değil. İlk sezeryan ya da doğum olunca insan korkuyor çünkü nasıl bişey olduğunu bilmiyor ama inanki o anki bişey bebek oluyor yor bitiyor kendinizi korkutmayin
40 haftaya göre 43 gün kaldı fakat sezeryan olacagimdan sanırım 1 ay var
Benim şuan 37 haftalık ama doktorun dediğine göre Bebek’te gelişme yokmuş 2 hafta geriden geliyor dedi eğer bu hafta içinde bi değişiklik olmazsa suni sancı verecekler bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?