Yarın bebeğimle vedalaşacağız ve ben çok korkuyorum sürekli evin içinde ağlayarak dolanıyorum ne zormuş rabbim ne zormuş kimseye yaşatmasın bu durumu Kötüye de gitse içimde şu an ama yarın içim bomboş kalacak duyduğumdan beri Bi boşluktayım zaten çok korkuyorum nasıl olacak ne olacak beni ne bekliyor bilmiyorum dua edip ağlamaktan başka elimden bişey gelmiyo evlat öyle bir şeymiş ki yatarak hamileliğini geçirenler vardı belki zor sizler için ama sonunda kavuşmak var bizim kavuşmalar mahşere kaldı bazı şeyler zor olsa da beterini düşünüp şükretmek lazım Neden bunları buraya yazıyorum başınızı şişiriyorum bilmiyorum ama öyle işte hamile olduğumu bilen arkadaşlarıma bu durumu anlatmadım mesela ama buraya yazmak iyi geliyo sanırım bilmiyorum işte değişik bir ruh hali derdimle sıkılanlar varsa hakkını helal etsin
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah arkadaşım
Rabbim bir daha yaşatmasın. Allah kolaylıkla atlatabilmeyi nasip etsin.
Sizin buluşmalar mahşere kalmadı başka bir evlatta tadabilirsin kendini bu kadar üzme diyeceğim ama yaşadığın tabikide zor baş etmek güç ama gelecekte de evladın olacak hakkında hayırlısı buymuş öyle düşün rabbim sabrını arttırsın
Allah sabır versin, umarım en az üzüntülü şekilde atlatırsın bu süreci. Dualarım seninle
Lütfen kendinizi üzmeyin sizi anlamamız aslaa mümkün değil ama ben kendi fikrimi paylaşmak isterim. Düşükten ve bebeğin kalp durmasından o kadar korkuyordum ki gebeliğimin başlarında, sonra bir doktora denk geldim bir videoda, diyordu ki bebeğiniz eğer tutunamadıysa veya kalbi durduysa zaten sağlıklı bir gebelik değildir. Belki şu an çok üzgünsünüz ama bebekleriniz sağlıksız bir şekilde doğsaydı ya da ilerleyen haftalarda karnınız büyümüşken böyle bir durumla karşılaşsaydınız veya doğduktan sonra kaybetseydiniz inanın çok daha fazla acı çekecektiniz hayırlısı böyleymiş diye düşünün çok güçlü olduğunuza inanıyorum. Ağlayın, içinizi dökün, bizimle paylaşın derdinizi ama kendinizi bu olaya tamamen kaptırmayın sebebini araştırın öğrenin sonra vücut ve beyin olarakta hazır hissettiğiniz an tekrar denersiniz . Allah her zaman gönlünüze göre versin inşallah.
Seni en iyi ben anlarım 2 evladımı toprağa verdim en yakın tarih 06.08.2022 öbürü 06.08.2019 dünyanın en zor şeyi evladını kaybetmektir evlat acısı kadar kotu bı duygu yok ilk evladım 12 haftalık di gittiginde yasaydi 5 yaşına girevkti hala dün gibi aklımda öbürü 1 yaşına girmisti bile inan bana üzülüyorum ama hiç isyan etmedim Allah’a sığındım dua ettim 5 yıl olsun diye dualar ettik gitmedik doktor kalmadı sonunda nasip oldu oda doğumda kaybettim acı cektim kafayı yemek üzereydim ki Allah melek gönderdi onunla oyalanayim isyan etmiyim diye yeğenim oldu onunla arasında 3 ay vardı onu severken onunla ilgilenirken zaman geçti ve Allah im sabrimin hediyesini verdii tekrar hamileyim ve az kaldı sana çok dua edicem Allah sabredenlerrin yanında ne olur sabret sutret dua et kolay mı deil gelde bana sor nasıl geçti o 5 yıl o 1 yıl ne kadar zor Allah kimseye yasatmasin Allah’ım her şeyin hayırlısını versin böylesi hayirliymis ya doğduğunda emzirdiginde ölseydioylesi daha zor deil mi? Lütfen üzme kendini üzer sıkarsan kendine yaparsın hasta olursun dua et sende benim gibi cennete anahtar gönderdin
Ben bu 5 yılın içinde neler yaşadım bı sürü evlat kaybettim babamı nenemi kaybettim bı an olsun oturup ağlamadım dua ettim her şeyin hayırlısı dedim böyle uygun görmüş Allah dedim engellide olsa evlat verirdi Allah’ım dedim geciktiriyor da guzellestiriyordur dedim inan ağlayıp kendimi sikmadim eşim hep destek oldu bebek istiyordu ama bana hep herkesin evladı olacak diye bir şey yok sen gitseydin çocuk kalsaydı ben ne yapardm dedi hastanede o ağladı ben hiç ağlamadım isyane tti ben etmedim herkes yaşıyor bu durumu bı biz değiliz dedik aglamadik hep bı umutla hayalle yaşadık ama ağla içini bosalt ama sakın isyan etme Allah’a sigin Allah her şeyin hayırlısını versin lutffen yıpratma kendini
Canım benim üzülmekte çok haklısın ama elden bişey gelmiyor maalesef inşallah Rabbim seni en kısa sürede tekrar bir mucize ile karşılaştırır. O kadar üzgünüm ki keşke elimden bişey gelse yardımcı olabileceğim bişey olsa
Hepinizden Allah razı olsun inşallah sağ olun destekleriniz dualarınız için