Saç kıran nasıl geçer

Arkeşimin sakalı ve saçları dökülmeye başladı. Bazı bölgelerde saçı kalmadı. Verebileceğiniz bir tavsiye var mı.

2 Beğeni

Uzman bir cildiye doktoruna gitmesi lazım kortizonlu iğne vuruyorlar Stres en büyük nedeni kendini çok yipratmamaya çalışsın Sarımsak yöntemi falan var denenebilir ama doktor kontrolü öncelik

3 Beğeni

Ben yaşamıştım. Kaşlarım dökülmüştü

Direkt cildiyeye gitsin

2 Beğeni

Ben de yıllardır ara ara yaşıyorum :unamused:

2 Beğeni

Ben Kahramanmaraş’ta yaşıyorum çok zor bı durum ben bı kaç kere yaşadım cildiye iğne vuruyor tavsiye etmem burda doğal ilaç yapan biryer var ben ilacı ordantemin etttim kısa bir süre sonra çıktı şuan o çıkan saçlarım bı 10santim oldu sizin bu ilacı alma gibi bı ihtimaliniz yoksa eğer hergün sarımsak ezip o bölgelere uygulansın kesinlikle çıkıyor ama mutlaka denesin

3 Beğeni

Saç kıranın geçeceğini düşünmüyorum her kes’tede vardır diye düşünüyorum.

Çünki saç kırandan hep çok çektim hâlada çekiyorum.

Birdefasında saçımı saç kıranlar yüzünden aldırdım yarısını. Ama yine aynı durumu yaşadım.

Saç kıran çoğalmasın diye ,saçına az fön çeksin hanımefendi.

Çünki fönde saçları yakıyor.

Ben o zamanlar çok fön çekerdim o yüzden saçım hep saç kıran olurdu. Şimdi az fön çekiyorum diye saç kıran normal şimdi @Rukiye.çınar

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım

Sarımsak çok etkili oluyor aşırı bi şekilde mi bilmiyorum ama saç kıranı geçiriyor bi hayli azaltıyor sarımsağı ezip zeytin yağıyla da sürebilirsiniz

İlaç nedir nerden alabilirim

Kahramanmaraş’ta aslan İspir diye bı eczane var cnm onlar kendi doğal ilaç yapıyor ordan temin ediyoruz biz eşim burda olsaydı alır size gönderirdim valla şehir dışında calisiyor