Sabah kahvaltisini nasıl yapıyorsunuz?

Canlar ben sabahları kahvaltı yaparken çok zorlanıyorum

Haşlanmış yumurta midemi bulandırıyor :confused:

Hergün nasıl değişik şeyler yapabilirim bilen varsa bu konuda yardımcı olsun lütfen :pregnant_woman:

3 Beğeni

Direkt yumurta yiyemiyorsan krep yapabilirsin

1 Beğeni

Haşlamış yumurtayı salata şeklinde yapıp tüketebilirsin

2 Beğeni

Domates doğrayıp tavada biraz eritip yumurta kırdım biraz iyi geldi canım onuda denicem yarın

1 Beğeni

Yumurta kokuyor haslaninca o yüzden hiç bir sekilde yiyemiyorum

1 Beğeni

Bende yumurtayi hic sevmem o yüzden degisik değişik tüketiyorum baharat ekleyerek ve ya biberli omlet krep vs yapip tüketiyorum

1 Beğeni

Yaa al benden de okadar düşününce bile yumurtayı midem kalkıyor napcam bende bilmiyorum :person_facepalming:

1 Beğeni

Görümcem iki çoçugunda da asla yumurta yemedi yemeyen biri yoğurt vs yiyin kızlar çoöuklar turp gibi maşallah

2 Beğeni

Ekmek balını sevebilirsin denemiş miydin

1 Beğeni

Ben 7. Haftaya girince mide bulantılarım arttı. Yumurtayı falan bırakın mutfağa giremiyorum. Bu aralar en büyük yardımcım beyaz peynir, zeytin ve cherry domates yanına da bir meyve koyuyorum. Avokado da iyi bir seçenek. Biraz limon, tuz, zeytinyağı. Yumurtayı da haşlanmış yerine çırpılmış şekilde ve omlet olarak yemek daha kolay geliyor. İnşallah mide bulantılarım biraz düzelirse daha zengin bir kahvaltıyı çok özledim :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Yulafla çok güzel oluyor ya birazcık da süt. Ağzını kapatıp pişir mhhh mük :heart::drooling_face:

1 Beğeni

Yumurtayı hımmm…:thinking: :thinking:Haşlanmış yiyebiliyorsan salatasını yapabilirsin :thinking:Krep olabilir :thinking:Pankek olabilir :thinking:Yumurtayı kaşarlı yapabilirsin :thinking: Haşlanmış patates ile köftesini yapabilirsin :thinking:Patatesi küp küp dograyip biraz baharat atıp üstüne yumurta kırıp yiyebilirsin :thinking:Menemeni bir tık fazla yumurtalı yiyebilirsin :thinking:Yumurtalı kaşarlı ecicik suxuklu veya sadece yumurtalı ufak baharatlı tost yapabilirsin :thinking: Pişi yapabilirsin :thinking: Ekmek kızartması biz balık ekmek deriz biraz süt biraz un tuz ecik karabiber özünü hazırlayıp yapabilirsin :thinking: Krepin biraz farklisi ister kaşar ister peynir ister başka malzemeli krem hamurundan biraz yoğun kıvam yapıp yesilllikle içlik hazirlayip krep çöreği yapabilirsin
:thinking: Biraz mantar alıp mantar kavurmasina sadece yumurta kirabilirsin :thinking:Biz cizlama deriz bazlamanin biraz cıvık halı olur hamuru elinle tavaya yayıp tadı tatmin eden bir kahvaltılık olabilir :thinking: Domatesi ortadan ikiye yarıp onu tavada kızartıp biberli veya sade yumurtayi tavada yaparak birlikte tüketebilirsin :thinking: Bilmiyorum deneyen var mı ama ekmeği küp küp doğrayıp kızartıp baharatla harmanlayıp üstüne yumurta kırıp yiyebilirsin (ben pek hoşlaşmadım :sweat_smile: belki sen seversin ) :thinking: Küçük bir pizza hamuru gibi hamur yapıp üstüne pide misali bol yumurta kırıp biraz yeşillik ekleyebilirsin Aklıma bu kadar geldi gelirse yazarm @Pınar59

5 Beğeni

Hiç denemedim cansucum

1 Beğeni

Cansin ya :kissing_closed_eyes: yarın bunlardan birini kesin denicem

2 Beğeni

Bende sabah çok erken kalkıyorum çalışmıyorum da çocuğu olan arkadaşlarım uyu bir daha uyumayacaksin diyorlar ama bendeki alışkanlık sabah 6 da ayaktayım saat 10/11 Max acıkma saatim o saate kadar hiç bir şey yiyemiyorum yumurtada oldum olası hiç sevemedim ama bebişim için yiyorum sade asla yiyemiyorum veya haslanmis bir kaç gün denedim zorla haşlanmış yedim ama midem bulanıyor çıkaramıyorum da o yüzden daha kötü oluyorum verilerin tarifleri kesin denicem

1 Beğeni

Afiyet olsun bacım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Peynir yiye bilirsin hamilelitke oldukça faydalı bir yiyecek :smiling_face:

2 Beğeni

Evet peynirle ceviz yiyorum canım

2 Beğeni

Bu hem bir sünnettir hem de sayısız faydası olduğu bilimsel olarak da bilinir afiyet şifa olsun biznillahi teâlâ :smiling_face_with_three_hearts:(peynirle cevizi birlikte yemek )

2 Beğeni

Kaseye yumurtayı kıriyorum biraz süt ve tuz ekleyip çırpıyorum ekmekleri bandırıp tavada kızartıyoruz afiyet olsun

1 Beğeni